Cabin Charter
Vertrekken van: Duur: Concept: Gulet Type: Vertrekdatum: Zeilgebied:
Cabin Charter Gulet Cruises
Bodrum Golf van Hisaronu Bodrum
Cabin Charter Tour Programma
Dag 1 - Bodrum
1

 

We gaan aan boord om 16.30 in de haven van Bodrum. Op de eerste dag blijft onze gulet in de haven van Bodrum geankerd voor diner en overnachting. Te vroeg aangekomen gasten kunnen hun bagage achterlaten in ons kantoor.

 

De geschiedenis van Bodrum gaat terug tot de 12e eeuw v. C. De stad heette ‘Halicarnassus’ en was de geboorteplaats van Herodotus, de ‘Vader van de Geschiedenis’ die hier leefde in de 5de eeuw v. C. Het Mausoleum van Koning Mausolos (350 v.C.) die één van de zeven wereldwonderen is, is eveneens in deze stad gelegen. De enige structuur dat overbleef van dat tijdperk is het amfitheater. Het is één van de oudste theaters in Anatolië met een zitcapaciteit van 13,000 gasten en ontvangt nog steeds tal van shows en concerten voor de kunstliefhebber van Bodrum.

Een andere plaats die u zeker moet bezoeken bij aankomst in Bodrum is de mijlpaal van de stad, ‘Het kasteel van Sin Pieter’. Het is één van de best bewaarde stukken architectuur met een geschiedenis die teruggaat naar de middelleeuwen. De Myndos Poort waardoor Alexander de Grote Halicarnassus binnen ging is een andere plaats die u zeker niet mag missen! Na het diner kunt u kennismaken met andere gasten op de gulet of een toffe bar bezoeken in de Bodrum Bar Street. Bodrum is heel gekend voor het bruisende nachtleven.

 

Foto's van de Baai >Bodrum
Dag 2 - Palamut Buku, Inceburun
2

Na het ontbijt, wordt u ingelicht over de cruise route en de gulet. Daarna starten we onze cruise naar Palamutbuku Bay vroeg in de morgen. We meren aan in Ince Burun na de lunch en de zwempauze. We blijven in de schattige baai voor diner en overnachting.

Foto's van de Baai >Palamut BukuInceburun
Dag 3 - Aktur Baai, Bencik Baai
3

Na het ontbijt varen we naar Aktur Bay. Daarna is onze eerste stop Bencik Bay met een smalle ingang maar een uniek zicht u eens binnen bent. Bencik is gelegen in het smalste gedeelte van het schiereiland dat de Golf van Hisaronu scheidt van de Golf van Gokova,maar gelegen in de in het Hisaronu gedeelte. In 550 vC wilden de mensen van Cnidus een tunnel bouwen in het smalste gedeelte van het schiereiland tussen de Golf van Hisaronu en de Golf van Gokova als verdediging tegen de Perzen. Zo zouden ze van 2 van schiereilanden 1 eiland maken, zo versterkten ze hun verdediging. Ze startten met ijver en stopten er veel moeite in. Echter op het einde slaagden ze er niet in om de klus te klaren en de stad werd veroverd door de Perzen. Diner en overnachting gebeurt in Bencik Bay.

Foto's van de Baai >Aktur BaaiBencik Baai
Dag 4 - Emel Sayin Baai, Orhaniye Baai, Selimiye Baai
4

Na het ontbijt meren we aan in Emel Sayin Bay. Hier kunt u genieten van zwemmen. Voor de lunch stoppen we in Orhaniye. In de baai van Orhaniye ziet u de meest unieke landschappen van een natuurlijke getij formatie ‘Kiz Kumu’ genoemd. Er zijn verschillende mythes over het roodachtige zandpad gaande van de kustlijn naar de binnenste plaatsen in de zee. Als u het wenst kunt u een wandeling maken op dit pad. Op een kleine eiland gelegen in de baai kunt u de wrakken zien van een antieken kasteel, een teken van een oude stad. Onze eindbestemming is Selimiye waar we diner zullen hebben en overnachten.

Dag 5 - Dirsekbuku, Bozburun
5

Na het aanmeren in Dirsekbuku gaan we naar Bozburun, een klein visserstadje. Deze regio was populaire en gepast voor sponsduiken maar tegenwoordig zijn de eilandbewoners niet meer geïnteresseerd in deze activiteit omdat ze niet alleen gevaarlijk is maar ook niet winstgeven. De laatste jaren werd het sponsduiken vervangen door gulet toerisme en nu vindt Bozburun Gulets zijn plaats in de sector.

Foto's van de Baai >DirsekbukuBozburun
Dag 6 - Datca, Knidos (Cnidus)
6

We zeilen naar Datca. Eten en water worden hier geleverd aan de gulet vanaf de haven van Datca. Datca werd gesticht door de Doriërs die van de Egeïsche Zee kwamen naar de zuidkust van Ionia in de 7e eeuw v.C. Het eiland is vrij van vochtigheid en heeft een frisse lucht met veel zuurstof. De Griekse geschiedkundige Strabon had gelijk toen hij opmerkte over het weer op Datca: ‘God zou zijn geliefde dienaars naar Datca sturen zodat ze langer leven’. Volgens een mythe toen de Spaanse piraten langs de kust van Datca voeren, lieten ze mensen met het Hansen’s syndroom achter aan de Sariliman Bay. Verrassend, deze verlaten mensen genazen van hun ziekte door het therapeutisch effect van het cleane weer van Datca! U kunt een wandeling maken naar de haven van Datca.

We varen naar Cnidus voor het diner en om te overnachten. Cnidus was een nogal ontwikkelde stad op gebied van wetenschap, kunst en architectuur. Eudoxos is een populaire astronoom en wiskunde professor, Dr. Euryphon, Polygontos is een populair schilder, Skopas en Bryaksis van Faros, de bekendste beeldhouwers uit het tijdperk, Sostrates, de architect van het Alexandrijns lichthuis, één van de zeven wereldwonderen en Ktesias de dokter, die het leven redde van de Perzische koning tijdens een ramp op het eiland. Dr. Euryphon en zijn studenten richtten de tweede grootste school medische wetenschappen op in Knidos. Het eiland herbergt ook de grootste zonnewijzer uit zijn tijd die opgericht werd door Eudoksos. Knidos was de thuis voor het monument van Afrodite en in die tijd was de stad gekend voor zijn bordelen en werden beroemd onder de zeilers en Arabische handelaars. U kunt eveneens een wandeling maken langs de kustlijn om de ruïnes te zien.

Foto's van de Baai >DatcaKnidos (Cnidus)
Dag 7 - Black Eiland, Poyraz Haven, Meteor Baai
7

We starten vroeg in de morgen met een vaart naar Karaada (Black Island). Ontbijt en een ontbijt is voorzien op de Poyraz Baai, gelegen in de noorderkant van het eilan. Het is een schattige baai met turkoose wateren. We meren aan in Meteor Bay gelegen aan de zuidkant van het eiland, voor lunch. Er is een meteorinslag op het eiland, vandaar zijn naam. Hier kunt u over het platform springen in de zee, of wandelen door de onderwater grotten dichtbij Meteor Bay tegen een kleine vergoeding. We dokken in de haven van Bodrum voor diner en overnachting.

Dag 8 - Bodrum
8

De gasten verlaten de gulet met kostbare herinneringen van de reis om 10.30 am na een hartig ontbijt.

Foto's van de Baai >Bodrum


Boottype : Luxe Mega Gulet met Airco
Duur : 7 Nachten - 8 Dagen
Vertrekdagen : Sunday
Inscheping : Bodrum Haven
Inschepingstijd : Door 15:30 pm
Ontscheping : Bodrum Haven
Ontschepingstijd : Voor 10:30 am na het ontbijt
Optionele Excursies :


VERTREKDATA

Zondag : Iedere Zondag tussen 31 May en 20 September inclusief.

PERIODESPRIJZEN (IN EURO)
31 May - 4 July587 € per persoon per week, Full Board.
5 July - 1 August650 € per persoon per week, Full Board.
2 August - 5 September775 € per persoon per week, Full Board.
6 September - 26 September587 € per persoon per week, Full Board.

* PRIJZEN (Prijzen worden toegepast naar datum of vertrek)

DETAIL VAN DE PRIJZEN

 • Bovenstaande prijzen zijn in EURO en zijn voor één persoon in een dubbel hut op basis van volpension.
 • Supplement éénpersoons is 60%.
 • Geen korting voor kinderen in geen enkele route. Kinderen onder 12 jaar zijn niet toegelaten.

IN DE PRIJS INBEGREPEN

 • Vol pension: ontbijt, lunch – namiddag thee – koffie & koekjes – diner.
 • Alle charter en aanleg belastingen, haven & port procedures.
 • Transit log & aanverwante formaliteiten voor de scheepsagenten.
 • Mooring kosten.
 • Crew service.
 • Water op het schip.
 • Diesel & Benzine kosten.
 • Schoon bedlinnen en handdoeken bij aankomst (Strandhanddoeken zijn niet voorzien).
 • Het gebruik van uitrusting aan boord. (Flippers, snorkels en vislijnen, etc)
 • Jachtverzekering (Wij adviseren om een eigen reisverzekering af te sluiten)
 • BTW

NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN

 • Alcoholische en niet-alcoholische drank, inclusief flessen water. Deze kunnen aan boord aan de bar gekocht worden.
 • Optionele excursies aan land en inkomgelden tot historische plaatsen en musea.
 • Luchthaventransfers.

Doe een aanvraag
Naam Achternaam* Vertrekdatum*
E-mail Adres* Aantal Personen        
Telefoonnummer Nationaliteit
Bericht
Klik op afbeelding om te vernieuwen
*Verplichte Velden

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]