Cabin Charter
Vertrekken van: Duur: Concept: Gulet Type: Vertrekdatum: Zeilgebied:
Cabin Charter Gulet Cruises
Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond IV
Cabin Charter Tour Programma
Dag 1 - Bodrum
1

Het instappen gebeurt om 15.30 in de haven van Bodrum. Op de eerste dag blijft de gulet in de haven van Bodrum voor diner en overnachting. Vroege gasten kunnen hun bagae achterlaten op ons kantoor.

De geschiedenis van Bodrum gaat terug tot de 12e eeuw v. C. De stad heette ‘Halicarnassus’ en was de geboorteplaats van Herodotus, de ‘Vader van de Geschiedenis’ die hier leefde in de 5de eeuw v. C. Het Mausoleum van Koning Mausolos (350 v.C.) die één van de zeven wereldwonderen is, is eveneens in deze stad gelegen. De enige structuur dat overbleef van dat tijdperk is het amfitheater. Het is één van de oudste theaters in Anatolië met een zitcapaciteit van 13,000 gasten en ontvangt nog steeds tal van shows en concerten voor de kunstliefhebber van Bodrum.

Een andere plaats die u zeker moet bezoeken bij aankomst in Bodrum is de mijlpaal van de stad, ‘Het kasteel van Sin Pieter’. Het is één van de best bewaarde stukken architectuur met een geschiedenis die teruggaat naar de middelleeuwen. De Myndos Poort waardoor Alexander de Grote Halicarnassus binnen ging is een andere plaats die u zeker niet mag missen! Na het diner kunt u kennismaken met andere gasten op de gulet of een toffe bar bezoeken in de Bodrum Bar Street. Bodrum is heel gekend voor het bruisende nachtleven.

Foto's van de Baai >Bodrum
Dag 2 - Knidos (Cnidus), Inceburun, Kargili Baai
2

We vertrekken ‘s morgens vroeg naar Knidos. Cnidus was een nogal ontwikkelde stad op gebied van wetenschap, kunst en architectuur. Eudoxos is een populaire astronoom en wiskunde professor, Dr. Euryphon, Polygontos is een populair artiest Skopas en Bryaksis van Faros, de bekendste beeldhouwer uit het tijdperk, Sostrates, de architect van het Alexandrijns lichthuis, één van de zeven wereldwonderen en Ktesias de dokter, die het leven redde van de Perzische koning tijdens een ramp op het eiland. Dr. Euryphon en zijn studenten richtten de tweede grootste school medische wetenschappen op in Knidos. Het eiland herbergt ook de grootste zonnewijzer uit zijn tijd die opgericht werd door Eudoksos. Knidos was de thuis voor het monument van Afrodite en in die tijd was de stad gekend voor zijn bordelen en werden beroemd onder de zeilers en Arabische handelaars. U kunt eveneens een wandeling maken langs de kustlijn om de ruïnes te zien.

Een leuke zwembreak is hier mogelijk. De lunch wordt opgediend in de Baai van Inceburun. Het water is hier prachtig en u krijgt er de kans om te zwemmen in dit kristalhelder water. Voor diner en overnachting ankeren wij in Kargi Baai.

Dag 3 - Dirsekbuku, Kizil Eiland, Bozburun
3

Ontbijt wordt opgedien in Dirsekbuku. Na het ontbijt varen we naar Kizil Eiland voor de lunch en een zwembreak. Onze laatste stop is in Bozburun. Bozburun is een klein vissersstadje. Deze regio was populair en passend voor sponsduiken maar op heden zijn de bewoners van het eiland niet langer in sponsduiken geïnteresseerd omdat het financieel niet meer opbrengt en niet meer veilig is. De laatste jaren is het sponsduiken vervangen door gulet toerisme.

Foto's van de Baai >DirsekbukuKizil EilandBozburun
Dag 4 - Rhodos Eiland
4

We varen naar Rhodos vroeg in de morgen. Rhodos is het grootste van de Dodecanese Eilanden. Het eiland is een populaire vakantiebestemming geworden want het heeft één van de best bewaarde en de grootste Europese middeleeuwse stad en geniet van warm water gedurende 300 dagen per jaar.

Rhodos was de bakermat voor vele beschavingen beginnend met de ridders van St. John in de Middeleeuwen, daarna de Ottomanen en later de Italianen. Dus heeft het eiland een historische harmonie en schoonheid. Hier kunt u deelnemen aan een optionele Oude Stad tour.

De belangrijkste haven van Rhodos is Rhodos City wat dezelfde naam is van het eiland. Andere interessante plaatsen zijn Lindos en Kamiros. De stad die nog steeds omwald is door een 12 meter dikke muur geeft u het gevoel dat u terugreist naar de Middeleeuwen, vooral als u rond de smalle geplaveide straatjes wandelt. Na het diner raden wij te zeerste aaan om te genieten van een toffe nacht uit in Rhodos City

Foto's van de Baai >Rhodos Eiland
Dag 5 - Sumi Eiland
5

We zeilen naar Symi Eiland en ankeren aan in de haven van Symi voor lunch en een zwembreak. We meren aan in Symi Port in de late namiddag.

U kunt er de kustlijn bezoeken met de neoklassieke huizen en de perifere wijken. U zult zeker van het eiland Symi houden voor dennen-en eikenbossen en unieke baaien. U kunt er deelnemen aan de optionele tour naar het Klooster van Panormitis gelegen in de goed beveiligde baai in de zuiderlijk deel van Symi.

Foto's van de Baai >Sumi Eiland
Dag 6 - Nisiros Eiland, Kos Eiland
6

Nisiros is een klein eiland in het midden van de Dodecanees complex, heeft tal van natuurlijke schoonheden en een rijke culturele erfenis die levend wordt gehouden door de bewoners. De geomorfologische meest karakteristiek kenmerk van het eiland is de vulkaan. Er wordt gezegd dat Nisyros is ontstaan na een reeks van vulkaanuitbarstingen, wat uniek is voor Griekenland. De vulkaan van het Eiland Nissiros wordt beschouwd als actief en omdat de kraters makkelijk toegankelijk zijn, wordt het door duizenden wetenschappers wereldwijd bezocht het hele jaar door. De vulkaan en de sereniteit die men ervaart in de pittoreske dorpjes van het eiland Nissiros zijn twee van de belangrijkste bezienswaardigheden die u echt zullen boeien. Tot slot heeft het eiland een rijke fauna en flora waarvan specialisten zeggen dat ze uniek is.

Het eiland Kos is zeker het bezoeken waard. Kos is het eiland waar Hippocrates werd geboren, de vader van de geneeskunde. Het derde grootste eiland van de Dodecanese is een heel groen eiland met een uitstekende infrastructuur en brede wegen met rijen palmbomen. Tijdens uw bezoek aan het eiland Kos moet u zeker de oude ruïnes van de stad bezoeken dewelke talrijk en opmerkelijk zijn, de ruïnes van ‘Asklipios’, het ‘Kasteel van de Ridders’ en de indrukwekkende boom van Hippocrates (stam met diameter van 11,5 meters!). Op Kos vindt u enkele van de beste stranden in de Griekse Dodecanese eilanden. Met tal van archeologische sites in en rond de stad, is Kos de ideale plaats om te wandelen en te fietsen. Diner en overnachting gebeurt op het eiland Kos.

Foto's van de Baai >Nisiros EilandKos Eiland
Dag 7 - Black Eiland, Poyraz Haven, Meteor Baai
7

We varen naar Bodrum voor de douaneformaliteiten. Daarna is er een zwembreak en de lunch wordt geserveerd in de Baai van Poyraz die gelegen is in het noorderlijk deel van Karaada (Black Island). Dit is een mooie baai met turkoois water. Rond tea-time meren we aan in de Meteor Baai gelegen in het zuiderlijk deel van de baai. Hier is een inslag van een meteoor naar dewelke het eiland werd genoemd. Hier springt u over het platform in het diepe water of rondwandelen in de onderwater grotten dichtbij de Meteor Bay voor een kleine lokale vergoeding. We leggen aan in de haven van Bodrum voor diner en overnachting.

Dag 8 - Bodrum
8

De gasten verlaten de gulet met dierbare herinneringen van de reis om 10:30 na een hartig ontbijt.

Foto's van de Baai >Bodrum


Boottype : Luxe Mega Gulet met Airco
Duur : 7 Nachten - 8 Dagen
Vertrekdagen : Sunday
Inscheping : Bodrum Haven
Inschepingstijd : Door 15:30 pm
Ontscheping : Bodrum Haven
Ontschepingstijd : Voor 10:30 am na het ontbijt
Optionele Excursies : Monastery of Panormitis, Rhodes Old City, Nisyros Volcano Tour


VERTREKDATA

Zondag : Iedere Zondag tussen 1 June en 5 October inclusief.

PERIODESPRIJZEN (IN EURO)
1 June - 28 June649 € per persoon per week, Full Board.
29 June - 26 July689 € per persoon per week, Full Board.
27 July - 30 August809 € per persoon per week, Full Board.
31 August - 13 September689 € per persoon per week, Full Board.
14 September - 11 October649 € per persoon per week, Full Board.

* PRIJZEN (Prijzen worden toegepast naar datum of vertrek)

DETAIL VAN DE PRIJZEN

 • Bovenstaande prijzen zijn in EURO en zijn voor één persoon in een dubbel hut op basis van volpension.
 • Supplement éénpersoons is 60%.
 • Geen korting voor kinderen in geen enkele route. Kinderen onder 12 jaar zijn niet toegelaten.

IN DE PRIJS INBEGREPEN

 • Vol pension: ontbijt, lunch – namiddag thee – koffie & koekjes – diner.
 • Alle charter en aanleg belastingen, haven & port procedures.
 • Transit log & aanverwante formaliteiten voor de scheepsagenten.
 • Mooring kosten.
 • Crew service.
 • Water op het schip.
 • Diesel & Benzine kosten.
 • Schoon bedlinnen en handdoeken bij aankomst (Strandhanddoeken zijn niet voorzien).
 • Het gebruik van uitrusting aan boord. (Flippers, snorkels en vislijnen, etc)
 • Jachtverzekering (Wij adviseren om een eigen reisverzekering af te sluiten)
 • BTW
 • Havenbelastingen en havengelden in de Griekse eilanden.
 • Alle havenprocedures en douane uitgaven in de Griekse eilanden.

NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN

 • Alcoholische en niet-alcoholische drank, inclusief flessen water. Deze kunnen aan boord aan de bar gekocht worden.
 • Optionele excursies aan land en inkomgelden tot historische plaatsen en musea.
 • Luchthaventransfers.
 • Individuele haven taksen bij aankomst in Turkije en ook in Griekenland.

Doe een aanvraag
Naam Achternaam* Vertrekdatum*
E-mail Adres* Aantal Personen        
Telefoonnummer Nationaliteit
Bericht
Klik op afbeelding om te vernieuwen
*Verplichte Velden

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]