Cabin Charter
Vertrekken van: Duur: Concept: Gulet Type: Vertrekdatum: Zeilgebied:
Cabin Charter Gulet Cruises
Mykonos Bodrum
Cabin Charter Tour Programma
Dag 1 - Mykonos Eiland
1

Welkom in Griekenland! Spring aan boord om er de kapitein, de bemanning en de kameraden reizigers te ontmoeten. Na ontmoeting met de reisleider in de namiddag is de rest van de avond vrij om zelf dit wondermooie eiland te ontdekken. Het is geen toeval dat dit, het meest cosmopolitische van de Griekse Eilanden, veel bezoekers wereldwijd aantrekt.

Hier maken de steile bergen, die men meestal in de Cycladen vindt, plaats voor lage, rotsachtige heuvels gecombineerd met prachtige stranden. De hoofdstad Hora met de kleurrijke haven in dewelke kleine vissersbootjes gezellig naast de luxejachten liggen, maakt een volledig ander beeld van dat van de meeste Egeïsche steden. Mykonos is verspreid over een vlakke regio met witgekalkte straten staan als witte briljante kubieke huizen met getrapte muren om op te zitten.

Foto's van de Baai >Mykonos Eiland
Dag 2 - Naxo Eiland
2

We verlaten Mykonos in de vroege uurtjes richting Paros. Hier houden we een zwempauze. Daarna maken we koers richting Naxos. Het eiland Naxos is het grootste en meest centrale eiland in de Cycladen. Wanneer we het eiland per boot naderen, ziet men 2 kleine eilanden links en rechts van de haven, de ene met de kleine kerk van Myrtidiotissa en de andere, Palatia genoemd dewelke gelinkt is met de stad Naxos. De imposante poort, Portara is een oude marmeren tempel gewijd aan Apollo. Ligdamis beval dit te bouwen in de naam van God in de 6de eeuw v. C. Na de oriëntatiewandeling op het indrukwekkende eiland, krijgt u nog meer tijd om de stad te ontdekken en om te zwemmen in het warme water van de Egeïsche zee met een optionele excursie.

Foto's van de Baai >Naxo Eiland
Dag 3 - Ios Eiland
3

Vroeg in de morgen lossen wij ons anker en varen we naar Ios. Een luie dag gevuld met zonnebaden, muziek beluisteren en maaltijden aan boord. We stoppen op een ideale zwemplek onderweg naar Ios – de bekende toeristenbestemming. De bezoekers komen er voor de gouden stranden en de karakteristieke Egeïsche architectuur. Ios is vooral bekend als party eiland met de levendige sfeer en oneindig plezier. De hoofdstad werd gebouwd op het punt waar de oude stad was, met witte ontplooide huizen, windmolens en smalle kleine straten die men kan zien vanop de heuveltoppen. We blijven ‘s nachts drijven in de baai.

Foto's van de Baai >Ios Eiland
Dag 4 - Santorini Eiland
4

Bij de zonsopgang maken we ons klaar voor de magische zomer waanzin van het eiland Santorini. Men zegt dat de zonsondergangen in Santorini de beste ter wereld zijn. Vanaf Caldera, met adembenemende zichten van de vulkaan en de naburige eilanden. Santorini is één van de belangrijkste toeristische attracties in Europa met het geweldig klimaat en perfecte observatiecondities.

Foto's van de Baai >Santorini Eiland
Dag 5 - Amorgos Eiland
5

Afhankelijk van de weersomstandigheden varen we naar het eiland Amorgos. Amorgos in één van de populairste eilanden in Griekenland met witte huizen, kristalhelder water en een rustige atmosfeer. Het is geen toeval dat Luc Besson ervoor koos om het eerste deel van de film ‘The Big Blue’ hier te filmen. Eens bezocht bij jonge reizigers is Amorgos een nogal ‘trendy’ eiland geworden sinds de verschijning van de film, het zal dan ook geen verrassing zijn dat men hier meer avontuurlijke mensen tegenkomt dan gewoon. De kustnlijn is 112 km lang, omringd door indrukwekkende bergen en rotsachtige heuvels en het eiland is één van de beste plaatsen om er te proeven van de Griekse keuken en wijn. ‘s Avonds krijgt u vrije tijd om zelf het eiland te bezoeken.

Foto's van de Baai >Amorgos Eiland
Dag 6 - Levita Eiland

We zeilen naar Levita. Levita is eveneens een populair eiland in de Egeïsche Zee beroemd voor zijn witte huizen, lange stranden en rustige atsmosfeer.

Foto's van de Baai >Levita Eiland
Dag 7 - Kos Eiland
7

Deze morgen varen we naar het eiland Kos, de geboorteplaats van Hippocrates, ‘de vader van de Medische Wetenschap. Kos is het tweede grootste eiland van de 12 eilanden (Dodecanese eilanden). Het heeft een mild klimaat en heel vruchtbare landen. Het eiland heeft een 560 jaar oude boom, een 211 jaar oude fontein en 290 km strand. U kunt zwemmen aan het Lambi Strand dichtbij de haven van Kos.

Na onze dag te hebben doorgebracht op Kos vertrekken we naar Bodrum, het bekende toeristenoord in Turkije. Bodrum is het centrum van het nachtleven in de Egeïsche regio van Turkije en is beroemd voor de prachtige stranden en gullet cruise trips.

De geschiedenis van Bodrum gaat terug tot de 12e eeuw v. C. De stad heette ‘Halicarnassus’ en was de geboorteplaats van Herodotus, de ‘Vader van de Geschiedenis’ die hier leefde in de 5de eeuw v. C. Het Mausoleum van Koning Mausolos (350 v.C.) die één van de zeven wereldwonderen is, is eveneens in deze stad gelegen. De enige structuur dat overbleef van dat tijdperk is het amfitheater. Het is één van de oudste theaters in Anatolië met een zitcapaciteit van 13,000 gasten en ontvangt nog steeds tal van shows en concerten voor de kunstliefhebber van Bodrum.

Een andere plaats die u zeker moet bezoeken bij aankomst in Bodrum is de mijlpaal van de stad, ‘Het kasteel van Sin Pieter’. Het is één van de best bewaarde stukken architectuur met een geschiedenis die teruggaat naar de middelleeuwen. De Myndos Poort waardoor Alexander de Grote Halicarnassus binnen ging is een andere plaats die u zeker niet mag missen! Vanavond starten we met het ontdekken van de bars, pubs en het nachtleven van deze indrukwekkende stad.

Foto's van de Baai >Kos Eiland
Dag 8 - Bodrum
8

De 8ste dag verlaten we de boot om 10.30 na het ontbijt.

Foto's van de Baai >Bodrum


Boottype : Luxe Mega Gulet met Airco
Duur : 7 Nachten - 8 Dagen
Vertrekdagen : Sunday
Inscheping : Mykonos Haven
Inschepingstijd : Door 15:30 pm
Ontscheping : Bodrum Haven
Ontschepingstijd : Voor 10:30 am na het ontbijt
Optionele Excursies : You will be advised by the guide according to your liking


VERTREKDATA

Zondag : Iedere Zondag tussen 1 June en 14 September inclusief.

PERIODESPRIJZEN (IN EURO)
1 June - 28 June839 € per persoon per week, Full Board.
29 June - 26 July939 € per persoon per week, Full Board.
27 July - 30 August1089 € per persoon per week, Full Board.
31 August - 21 September939 € per persoon per week, Full Board.

* PRIJZEN (Prijzen worden toegepast naar datum of vertrek)

DETAIL VAN DE PRIJZEN

 • Bovenstaande prijzen zijn in EURO en zijn voor één persoon in een dubbel hut op basis van volpension.
 • Supplement éénpersoons is 60%.
 • Geen korting voor kinderen in geen enkele route. Kinderen onder 12 jaar zijn niet toegelaten.

IN DE PRIJS INBEGREPEN

 • Vol pension: ontbijt, lunch – namiddag thee – koffie & koekjes – diner.
 • Alle charter en aanleg belastingen, haven & port procedures.
 • Transit log & aanverwante formaliteiten voor de scheepsagenten.
 • Mooring kosten.
 • Crew service.
 • Water op het schip.
 • Diesel & Benzine kosten.
 • Schoon bedlinnen en handdoeken bij aankomst (Strandhanddoeken zijn niet voorzien).
 • Het gebruik van uitrusting aan boord. (Flippers, snorkels en vislijnen, etc)
 • Jachtverzekering (Wij adviseren om een eigen reisverzekering af te sluiten)
 • BTW
 • Havenbelastingen en havengelden in de Griekse eilanden.
 • Alle havenprocedures en douane uitgaven in de Griekse eilanden.

NIET IN DE PRIJS INBEGREPEN

 • Alcoholische en niet-alcoholische drank, inclusief flessen water. Deze kunnen aan boord aan de bar gekocht worden.
 • Optionele excursies aan land en inkomgelden tot historische plaatsen en musea.
 • Luchthaventransfers.
 • Individuele haven taksen bij aankomst in Turkije en ook in Griekenland.

Doe een aanvraag
Naam Achternaam* Vertrekdatum*
E-mail Adres* Aantal Personen        
Telefoonnummer Nationaliteit
Bericht
Klik op afbeelding om te vernieuwen
*Verplichte Velden

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]