Eiland Andros

Eiland Andros

Het wondermooie eiland Andros in Griekenland biedt traditionele en schattige dorpjes. Sommige zijn gebouwd op de bergflanken, tussen menige bomen en waterbronnen en bestaan uit stenen constructies. Verder is er het amfitheater gebouwd dichtbij de zee volgens de traditionele Griekse cyclade architectuur. Het mooie ommuurde hoofdstad van het eiland, Chora, stelt een combinatie voor van Venetiaanse en Cycladische architectuur .

Andros is een Grieks eiland met vele mooi zandstranden en kristalhelder water. De meeste van deze stranden bieden ligzetels aan, parasols en watersport verhuur maar het eiland biedt ook brede zandstranden zonder toeristische faciliteiten die hun ongerepte en ruwe schoonheid aanbieden. Zonder de verlaten smalle holtes op het eiland te vergeten.

Het nachtleven op het Griekse eiland Andres is niet zo intens als op de andere Griekse eilanden (Mykonos, Santorini, Paros of Ios) maar het heeft meerdere plaatsen die een ruim gamma aan muziek aanbieden tot vroeg in de mrogen. Tijdens de weekends worden de bars en de clubs druk bezocht door de inwoners van Athene die er hun 2 dagen doorbrengen.


Eiland Andros Eiland Andros Eiland Andros Eiland Andros Eiland Andros Eiland Andros Eiland Andros Eiland Andros

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]