Eiland Antiparos

Eiland Antiparos

Het eiland Antiparos is gekend voor de wondermooie stranden en zijn rustige natuur. U kunt deze ontdekken met de auto of de boot. De transparante, groene en blauwe wateren nodigen u uit om op elk moment van de dag te zwemmen. De aanwezige bomen zorgen voor de nodige schaduw.

Sommige bomen zijn: Glifa, Panagia, Psaraliki en meer. Antiparos is de ideale plaats voor een relaxe vakantie. Bezoekers worden er aangetrokken door Chora, de mooie hoofdstad van het eiland met het Venetiaans kasteel (Kastro), en de andere dorpen en nederzettingen met de witte huizen, de smalle geplaveide steegjes en de pittoreske kerken en kapellen. Toeristen zullen het eiland Antiparos voor een ontspannen en rustige vakantie. Daarentegen is het nachtleven er minder levendig als op het naburige eiland Paros, dat houdt niet in dat er geen plaatsen zijn waar men plezier kan hebben of ontspannen.

Er zijn meerdere cafés om er een rustige avond door te brengen, vooral in Chora en enkele bars en clubs die open zijn tot ‘s morgens vroeg waar je kan genieten van muziek, iets kan drinken en dansen.


Eiland Antiparos Eiland Antiparos Eiland Antiparos Eiland Antiparos Eiland Antiparos Eiland Antiparos Eiland Antiparos Eiland Antiparos

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]