Eiland Folegandros

Eiland Folegandros

De dorpen van Folegandros zijn typisch door de manier waarop ze hun traditionele look behielden en beleven. De huizen zijn in typische Cycladen stijl met witte muren en kleurrijke ramen en deuren. De huizen liggen langs smalle, geplaveide straatjes en steegjes. Eén van de meest indrukwekkende regio’s om te bezoeken is Chora en het kasteel (Kastro) Er is ook nog Pano Meria en Karavostasi. Het eiland Folegandros is omheven door enkele van de mooiste stranden op de Cycladen. Het machtige landschap van het eiland met kliffen en rotsvormingen sorgt voor een mooie omgeving, zonder het kristalheldere water van de Egeïsche Zee. De meest bekende zijn Agali, Agios, Georgios en Ambeli.


Eiland Folegandros Eiland Folegandros Eiland Folegandros Eiland Folegandros Eiland Folegandros Eiland Folegandros Eiland Folegandros Eiland Folegandros

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]