Eiland Ios

Eiland Ios

De hoofdstad van Ios is Hora is de enige belangrijke omgeving van het eiland en de enige die constant onbewoond is. Het is een mooi traditioneel Cycladen dorp vol van mooie witte vierkante huizen. Het eiland Ios is vol met idyllische stranden uitgestrekt over menige kilometers gecombineerd met de gouden stranden tot de puurste smaragdgroene nette wateren. De meeste stranden zijn meestal verlaten zonder enige toeristische faciliteiten en intacte wilde schoonheid. Een zeldzaam gegeven tegenwoordig in Griekenland. Volledig uitgeruste stranden bieden ook allerhande watersporten aan. De populairste zijn: Mylopotas en Manganari.

Het nachtleven in Ios is gekend voor zijn intensiteit en variaties in Griekenland en wereldwijd. Duizende bezoekers komen er om te genieten van opwinding en de grote fun aangeboden door menige clubs en bars op het eiland. Een unieke plaats in Griekenland.


Eiland Ios Eiland Ios Eiland Ios Eiland Ios Eiland Ios Eiland Ios Eiland Ios Eiland Ios

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]