Eiland Kea

Eiland Kea

De schilderachtige dorpjes van het eiland Kea zijn een bezoek meer dan waard. Om te beginnen met het hoofddorp Ioulida of Chora met het Middeleeuws kasteel Stone Lion, het hart van het nachtleven in Vourkari en de mooie haven van Korissia en van de oude site van Piiessa in Pisses tot de mooie wandelpaden van het dor Otzias...

Kea biedt een ruim aanbod aan stranden aan waar je mooie momenten kan beleven. Van het noorden tot het zuiden beginnend met de westkust enkele van de mooiste stranden zijn Otzias, Gialiskari, Melissaki, Xyla, Mavrambeli, Pisses, kastelakia, Koundouros, Lygia, Kambi en Liparo. Aan de oostkust zult u de stranden van Spathi, Kalidonychi, Psili Ammos, Sykamia, Psathi, Orkos, Agios Filippos en kaliskia kruisen, zijn slechts enkele van de namen.

Het nachtleven op het eiland Kea is meestal geconcentreerd in de dorpen Vourkari en Korissia, de haven. De hoofdstad Ioulida en de andere dorpen – vooral Otzias en Koundouros – bevatten ook enkele plaatsen waar je een leuke tijd kan beleven, maar dit zijn meestal cafetarias, ouzeries en restaurants.


Eiland Kea Eiland Kea Eiland Kea Eiland Kea

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]