Eiland Koufonisia

Eiland Koufonisia

Aan de zuidwestkust van Koufonisia ligt het dorp Chora. Hier vind u er mooie stranden, lekker eten, goede mensen en zoveel natuurlijke schoonheid waaraan u niks kan doen als u er verliefd op word. Omdat de visvangst belangrijk is op het eiland kunt u er genieten van veel vis en andere zeevruchtenvariëteiten hier.

De stranden van Grieks Koufonisia zijn bekend voor hun ongelofelijke schoonheid, het kristalhelder water en het unieke landschap gemaakt door indrukwekkende rotsformaties en grotten. Een gedeelte van de stranden kunnen enkel te voet bereikt worden, via verschillende paden. Het is een ideale plek om weer één te worden met de natuur en met zichzelf. Sommige zijn: Fanos, Finikas, Gala, Nero en meer. Koufonisia is ideaal voor mensen die rust en kalmte zoeken. Het eiland heeft echter ook enkele aantrekkelijke knusse bars. U zult ondervinden dat het nachtleven er beperkt is op dit schilderachtig eiland. In Chora zijn er meerdere restaurants om er traditionele Griekse gerechten te proeven naast de gewone pizzas en pastas. De tavernes hebben enkele van de beste spotlight van Griekenland.


Eiland Koufonisia Eiland Koufonisia Eiland Koufonisia Eiland Koufonisia Eiland Koufonisia Eiland Koufonisia Eiland Koufonisia Eiland Koufonisia

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]