Eiland Kythnos

Eiland Kythnos

Kythnos heeft een aantal dorpen verspreid over het eiland. Deze dorpen zijn klein maar nog schilderachtig. Ze zijn bijna geïsoleerd in de winter met enkel een aantal lokale bewoner die er permanent leven maar die het er druk hebben in de zomer, wanneer zijn een massa toeristen ontvangen: Chora, Agia Irini, Merichas en meer.

De stranden op Kythnos zijn meestal klein en minder gekend. De kusten zijn er meestal zanderig en het water is er kristalhelder. Het indrukwekkendste en bekendste strand op het eiland Kolona, dicht bij Chora. Het is echt een mooi strand gekarakteriseerd door het feit dat de zee er aan beide zijden aanwezig is. Merihas is meestal gekend voor zijn stranden, bars en feesten, terwijl het ook de plek is waar jonge toeristen en bewoners normaal gaan.


Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos Eiland Kythnos

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]