Eiland Mykonos

Eiland Mykonos

Delos is een klein eilandje enkele mijlen verwijderd van het Grieks eiland Mykonos. Delos, was in de oudheid één van de belangrijkste toevluchtsoorden van Griekenland. Er wordt aangenomen dat het de geboorteplaatsen was van de goden Apollo en Artemis. Daar kunt u de ruïnes van de tempels bezoeken, theaters en huizen van één van de grootste beschavingen ooit.

Eén van de redenen van de extreme populariteit van het eiland Mykonos zijn de vele zandstranden en het kristalheldere water. De meest populaire stranden bevinden zich in de zuiderse kusten van het eiland: ze zijn allemaal volledig georganiseerd en enkele (Paradise, Super Paradise, Elia, Platis Gialos, Psarou, Agios Ioannis, Agrari, Paranga, Kalo Livadi, ftelia en andere) worden beschouwd als enkele van de beste van Griekenland.

Het nachtleven op het eiland Mykonos is wereldwijd bekend en is één van de hoofdredenen voor de reusachtige populariteit en een hoog niveau toerisme. De witgekalkte hoofdstad Chora of Town heeft honderden drukke bars en clubs en de bekende strandresorts bieden grote nachtclubs en levendige strandbars. Party en Fun door de nacht. Het is ook de meest bekende plaats voor homo’s en lesbiennes in Europa.


Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos Eiland Mykonos

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]