Eiland Naxos

Eiland Naxos

Naxos is een bergeiland. Het heeft meerdere gezellige en schilderachtige dorpjes met witgekalkte huizen, smalle fel gekleurde ramen en deuren en leien of pannendaken als: Apiranthos, Apollonas, Halki, Potamia, Koronos, Tripodes en andere. De hoofdstad van het eiland, Hora, is een groot en uniek dorp in Griekenland. Het heeft een goed bewaard Venetiaans kasteel en het is er vol met witgekalkte huizen met kleine ramen, omgeven door smalle geplaveide steegjes.

Meer dan 98 kilometer gouden zandstranden omgeven het mooie eiland Naxos in Griekenland. Alle stranden hebben mooi kristalhelder turkoois water glimmend in de Middellandse zon. Parasols, ligzetels en watersportfaciliteiten zijn verkrijgbaar in enkele van deze paradijslijke stranden alsook vele accomodaties. Hier enkele van de bekendste: Agios Prokopios, Plaka, Agia Anna, Mikri Vigla, Sahara, Saint Georgios... Sommige stranden bieden perfecte condities om te surfen of te kitesurfen. Andere zijn dan weer een paradijs om te snorkelen.


Eiland Naxos Eiland Naxos Eiland Naxos Eiland Naxos Eiland Naxos Eiland Naxos Eiland Naxos Eiland Naxos

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]