Eiland Santorini

Eiland Santorini

Rond 1500 voor Christus, de vulkaan op het eiland Santorini, Griekenland barstte uit en de eruptie was zo hevig dat het centrum van het eiland zonk en de vorm aannam met de caldera die op vandaag te zien is. De uitbarsting zou verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van de Minoïsche beschaving van Kreta. De laatste uitbarsting vond plaats in 1956 en is vandaag nog steeds actief... Perissa op het eiland Santorini wordt beschouwd als één van de mooiste eilanden met zijn vele stranden.

De meest bekende zijn Perissa, Kamari en de Red Beach. Perissa en Kamari hebben een groot eindeloos zwart zandstrand terwijl het beroemde Red Beach van Griekenland is samengesteld van zwarte en rode vulkanische rotsen. Het eiland Santorini is vooral bekend om zijn ongeloofelijke dorpen. De traditionele dorpen zijn net als de meeste dorpen van de Cycladen met dat verschil dat ze zijn neergestreken op de top van de indrukwekkende kliffen.

Ze bieden een fantastisch uitzicht over de vulkaan, de zonsondergang en Thirassia. Enkele van de mooiste luxehotels zijn er gevestigd. De bekendste dorpen van de eilanden zijn Oia, Fira, Messaria en Imerovigli. Klik hieronder voor meer dorpen als Megalochori, Pyrgos, enz.


Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini Eiland Santorini

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]