Eiland Schinoussa

Eiland Schinoussa

Schinoussa is een klein en afgelegen eiland met zeer weinig inwoners die speciale aandacht besteden aan hun vaderland, dat wel. De dorpen van Schinoussa zijn klein en hebben hun traditionele Cycladische architectuur bewaard. De overheersende kleuren zijn er blauw en wit. Het hoofddorp is Chora of Panagia, terwij de belangrijkste haven Mersini is. De stranden van Schinoussa zijn niet bekend voor hun populariteit of watersportclubs, maar voor hun unieke natuurlijke schoonheid en de rust die zij verlenen aan de bezoekers. Hoewel sommige stranden aan Schinoussa moeilijk toegankelijk zijn elk zijn ze speciaal en mooi. De meest populaire stranden op Schinoussa zijn Almyros, Livadi, Tsigouri en Mersini terwijl er andere strandenz ijn zoals Fikiosands Lioliou om meer van puurheid te genieten.


Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa Eiland Schinoussa

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]