Eiland Sifnos

Eiland Sifnos

De vele dorpjes van Sifnos Griekenland zijn kleine juweeltjes gemaakt van witgekalkte kubieke huizen, smalle geplaveide steegjes, sneeuwwitte kapellen en kerken, bloemrijke balkons, fel gekleurde ramen en deuren en mooie pleinen overschaduwd door olijfbomen of reusachtige platanen. Bezoekers ontdekken er schilderachtige dorpjes op de bergflanken van de vele bergen, dicht bij de zee of trots op de top van het bergachtig gebied. Sommigen van hen zijn: Apollonia, Faros, Kamares, Kastro, ...

De bezoeker die de kans krijgt om het prachtige Griekse eiland Sifnos te bezoeken zullen betoverd worden door haar prachtige gouden zandstrand of witte kiezelstranden en het smaragd of diepblauw water dat in Griekenland kan gevonden worden. Enkele van deze stranden bieden ligbedden en parasols te huur aan terwijl andere volledig verlaten en ongerept zijn. Sommige zijn: Faros Beach, Heronissos, Plati Gialos en meer... De vele gezellige bars en nachtclubs van Sifnos zijn meestal gelegen aan de waterkant van Kamares, de belangrijkste haven van het eiland en verspreid in de smalle steegjes van de hoogdsta, Apollonia. Ze bieden een breed scala aan drankjes en Griekse en internationale muziek aan tot het ochtendgloren. Romantische, ontspannende of levendige bars en cocktailbars zijn er ook in sommige badplaatsen te vinden.


Eiland Sifnos Eiland Sifnos Eiland Sifnos Eiland Sifnos Eiland Sifnos Eiland Sifnos Eiland Sifnos Eiland Sifnos

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]