Eiland Sikinos

Eiland Sikinos

Sikinos heeft twee belangrijke dorpen, Kastro en Chora. Kastro is het grootste dorp met als belangrijkste attractie, het doolhof. Anderzijds, Chora is de hoofdstad, het biedt een superieur landschap met zijn ongerepte schilderachtig land en een spoor van windmolens. Sikinos is gezegend met een aantal mooie stranden. Het zandstrand bij de haven van Alopronoia is een populair strand om te zwemmen. Er zijn ook een paar afgelegen stranden, waaronder Agios Georgios, Dialiskari en Agios Panteleimonas. Deze zijn toegankelijk vanuit de haven met een rondvaartboot. Op de top van de berg bij Agia Marina, zult u de ruïnes van een oude stad vinden. (Waarschijnlik een agora en een tempel van Apollo Pythios)

Lager gelegen, in de oude begraafplaats, een tempelvormige funeraire bouw uit de derde eeuw na Christus, dat later een christelijke kerk werd, opgenomen in het klooster van Episkopi.


Eiland Sikinos Eiland Sikinos Eiland Sikinos Eiland Sikinos Eiland Sikinos Eiland Sikinos Eiland Sikinos Eiland Sikinos

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]