Eiland Syros

Eiland Syros

De extreme charme en schoonheid is vooral te wijten aan zijn uitstekende hoofdstad dat veel Venetiaanse en neoklassieke gebouwen heeft, en aan de vele kleine, pittoreske en traditionele dorpjes die prachtige voorbeelden van Cycladische nederzettingen zijn: onder die dorpen, Ano Syros wat een mooi dorp is gebouwd volgens amfitheater en combineert middeleeuwse Venetiaanse architectuur en een traditionele Cycladische. Het Cycladisch eiland Syros ligt in de zeer blauwe en schone Egeïsche Zee van Griekenland en biedt de bezoeker diverse mooie stranden. Sommige van deze zijn gemakkelijk bereikbaar en verwelkomen gezinnen, aangetrokken door het zachte zand en de kalme wateren. Mensen die niet bang zijn van lopen en zoeken zal droomachtige afgelegen baaien vinden. Het nachtleven in Syros Griekenland is gevarieerd en rijk. De meeste bars en clubs bevinden zich in de hoofdstad, Ermoupolis en stellen een breed scala aan muziek en stijlen de hele nacht lang. De stad heeft ook een groot casino.
De toeristische nederzettingen van Finikas en Galissas stellen ook veel moderne bars en een aantal grote en levendige nachtclubs voor.


Eiland Syros Eiland Syros Eiland Syros Eiland Syros Eiland Syros Eiland Syros Eiland Syros Eiland Syros

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]