Eiland Samos

HET EILAND SAMOS

Gulet Cruises naar het eiland Samos

Samos heeft een aantrekkelijke hoofdstad Vathy genoemd, waar de Venetiaanse, neoklassieke en moderne constructies er naast elkaar liggen en die een bevestigend beeld creëren van het cliche van Griekenland. Er zijn verschillende badplaatsen beschikbaar op het eiland die allerlei toeristische faciliteiten aanbieden. Eén van de meest pittoreske dorpjes op Samos is het zogenaamde Pythagorio maar er zjin nog aandere aantrekkelijke dorpen zoals Mytilini en Mavratzei, het dorp van de aardewerkmaker.

Het eiland Samos is in Griekenland beroemd om zijn mooie stranden met wit zand en kristalhelder water. Veel van die idyllische stranden zijn nu toeristische plaatsen die allerlei faciliteiten als watersporten aanbieden. Die plaatsen van het eiland worden vaak omringd door tal van restaurants, bars en hotels.Het Grieks eiland is ook gezegend met afgelegen baaien en rustige stranden die nog steeds ongerept en in hun natuurlijke schoonheid gelaten zijn.

Het eiland Samos is de populairste bestemming van de Griekse Noord-Oost-Egeïsche eilanden. Om die reden is er een intens nachtleven en is het er vol van moderne, levendige bars en nachtclubs. De gebieden Vathy, Karlovassi, Kokkari en Tythagorion bieden een bijzonder intens nachtleven.


Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos Eiland Samos

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]