Gulet Bouw

JACHT BOUW

Het hoofdkwartier van ons bedrijf ligt in Bodrum waar de kwalitatiefste en beste houten jachten ter wereld worden geproduceerd. Bovendien onze afdelingen en agentschappen die in de regio Bozburun die recent naam maakte in de bouw van houten jachten, gebruiken het voordeel van onze locatie voor onze klanten die een nieuwe jachtproductie wensen, op de best mogelijke manier.

Wij willen graag zeggen dat, als bedrijf, wij de meest professionele support zullen bieden bij de bouw van uw droomjacht.

Van zodra u ons contacteert voor de bouw van een nieuwe jacht, starten wij een proces dat volledig automatisch wordt uitgevoerd in het licht van vorige ervaringen en dat moeilijk is maar produceert een mooi resultaat.

Eerst en vooral moet u beslissen over de functie van de jacht u wilt bouwen. Wenst u een commerciële houten jacht of zoekt u een hoog niveau van comfort voor uw familie en gasten of zeil fanatiekelingen? Het is mogelijk om verdere details toe te voegen aan deze criteria en een pak meer alternatieven produceren die buitengewoon zijn. Na ons besluit te hebben genomen over dit onderwerp, door aanvaarding van de nodige technische details, budget en tijdplanning kunnen we beginnen met het productieproces.

Maar we wensen er speciaal te benadrukken dat de bouw van een nieuwe jacht een lang procs is die geduld vraag. Bovendien is het budget relatief in directe proportie tot de materialen en de uitrusting. Daarom, vooraleer we tot een overeenkomst komen, raden wij u aan om alle mogelijke details te specifiëren en ze neer te schrijven.

Planning – Project design

Als we de productie van maatwerk jachten vergelijken met massaproductie jachten, het opvallendste karakteristiek dat naar voren komt is dat ze allemaal uniek zijn. Hoewel het uitzicht van de houten gulets vrij gelijkend zijn, de technische kenmerken, de gebruikte uitrusting, meubelen, decoratie en de vloeren zijn allemaal verschillend van elkaar.

In de lijn van uw mening, het proces begint met de tekening van het architectural ontwerp door het bedrijf. Natuurlijk moet alles zijn zoals u het inbeeldt maar sommige technische vragen zijn onmogelijk, onze ingenieurs zullen u begeleiden. Men mag niet vergeten dat de technische kracht en veiligheid van een jacht even belangrijk zijn als de decoratie en het uitzicht.

Onze ingenieur presenteert u een 3D tekening met het uitzicht van de jacht inclusief de details over de kracht, comfort, mechaniek, motor en elektriciteit. Dit werk kan enkele dagen doorgaan tot er een overeenkomst wordt bereikt en indien nodig kan de architect aanwezig zijn om nieuwe en nieuwe tekeningen te maken. Dankzij dit, door berekening van de kleine details voor de productie, de fouten die kunnen optreden tijdens de productie worden vermeden.

Door u verschillende alternatieve architecturen aan te bieden tijdens dit proces, zal ons bedrijf een contract maken met de architect van uw voorkeur.

Contract en Start van de bouw

Na deze stap zal een vertegenwoordigingcontract worden ondertekend tussen u en ons bedrijf voor de bouw en de andere legale procedures. Tijdens het productieproces, tracking en de verantwoordelijkheid van de zaken zoals het verzekeren dat de gebruikte materialen deze zijn volgens het contract, dat de productie werd beëindigd binnen de overeengekomen termijn, valt volledig onder controle van het bedrijf.

Zolang het productieproces duurt, zelfs indien u in een andere stad of land bent, onze firma zal u regelmatig de vooruitgang van het process voorstellen met foto’s en zal u toelaten om het proces te traceren.

De productie van een jacht is een lang en moeilijk proces dat niet kan uitgelegd worden in een paar zinnetjes. Om meer gedetailleerde informatie te hebben hierover, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]