Gulet Jacht Kopen

EEN GULET KOPEN

In tegenstelling tot vele reacties, eigenaar zijn van een nieuwe jacht is niet zo’n moeilijk proces en neemt niet zoveel tijd in beslag. Indien u uiteraard kan beroep doen op een gespecialiseerde firma in deze materie, zoals onze firma, zou het een genoegen zijn om u te helpen bij de aankoop van een nieuwe of tweedehands jact.

Houten jachts gefabriceerd in Turkey worden wereldwijd geëxporteerd. Indien gewenst kunt u met de jacht aanmeren in de bekende havensteden Bodrum, Marmaris, Fethiye, Göcek en ze wanneer dan ook bezoeken of commercieel gezien de jacht verhuren onder ons management.

De eerste stap naar het eigenaar worden van een nieuwe jacht, kunt u een kijkje nemen op het onderdeel ‘jachten te koop’ op onze website of door de details en uw budget te specifiëren of u kan ook onze mening vragen over de jacht te koop die het beste aan uw wensen voldoet.

Ons bedrijf helpt u eveneens om de meest economische prijs en aanvraag voor de werkzaamheden en jachtuitrusting zoals hout, verf, metalen accessoires, mechanische accessoires, zeiluitrusting, renovatie en winteronderhou voor de jacht die u nog moet kopen of reeds gekocht hebt.

OFFICIELE PROCEDURES EN COMMISSIES

Indien u van plan bent om een nieuwe of tweedehands jacht te kopen, dan vragen wij geen enkele commissie.

Het is onze plicht alle papierwerk, officiële procedures en onderhandelingen met de eigenaar te verzorgen tijdens het verkoopsproces.

Wanneer u een jacht vind die aan uw wensen en budget voldoet, om de verkoopsprocedure te starten, een overeengekomen waarborg moet betaald worden.

Na het afronden van het verkoopsproces, volgend op uw beslissing, indien de jacht in Turkije blijft, vervolgen en organiseren wij de nodige procedures. Indien u de jacht meeneemt naar een ander land, moet u weten dat wij u eveneens kunnen helpen met de verscheping.

Vertrouwen en kwaliteit

Wij hebben het voordeel om reeds jaren in de sector te werken en alle details over jachten ten gronde te kennen is het best mogelijk om de beste alternatieven aan de beste prijs te kopen met ons bedrijf.

U kunt eveneens een kijkje nemen op de rubriek ‘Jachten te koop’ die wij adverteren op onze website en ons contacteren voor andere vragen.

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]