AVONTUUR CRUISE

AVONTUUR CRUISEOnze avontuur cruises bieden u exotische avontuurlijke landschappen die veelal alleen toegankelijk zijn met blue cruise. U kunt kiezen voor een culinaire ontdekkingstocht of een tocht met outdoor activiteiten zoals rafting, bergbeklimmen, wandelen en trekking.

Een combinatie van beide is ook een mogelijke optie. Laat ons met u meedenken en we maken je droomvakantie werkelijkheid.

ARCHEOLOGISCH CRUISE

ARCHEOLOGISCH CRUISELaat deze cruise uw tijdmachine zijn, die u meeneemt naar de Bronstijd omdat deze gebruikt maakt van de vaarwateren die toendertijd door de matrozen zijn gebruikt. U zult dezelfde schoonheid van turquoise kustlijn van de oude tijd ervaren.

U zult de mooiste kunstwerken van Hattians merken, die floreerde in Central Anatolië tussen 2500 en 2000 v.Chr. Deze reis door de tijd zal u toelaten om de momenten van het verleden te vangen door het bereiken van oude ruïnes, gebieden van de Egeïsche en Middellandse kustlijn met zijn kristalheldere water.

CULINAIRE CRUISE

CULINAIRE CRUISEGeniet van de weergaloze ervaring die culinaire genot gecombineerd met de verfrissende kracht van een cruise. Breng een middagje vissend door in de kalme wateren van Middellandse of Egeïsche Zee en dan bekijk onze ervaren plaatselijke chef-koks die op hun beurt uw vangst toveren tot een een smaaksensatie.

Klassieke Anatolische en Ottomaanse keuken zal de thema van de cruise zijn. Waar de koks met de plaatselijke ingrediënten van het seizoen, zoals aubergine, yoghurt- en vegetarische delicatessen. Verbreed uw kennis van koken en ervaar zowel nieuwe als klassieke Turkse keuken in deze twee-in-een culinaire cruise.

BRUILOFT EN HONEYMOON CRUISE

BRUILOFT EN HONEYMOON CRUISEWanneer een bruiloftcruise wordt gepland, is het voordeel dat het tevens een honeymoon cruise werkelijkheid wordt. Met slechts een reis krijg je veel romantiek met je nieuwe echtpaar.

Wij kunnen van een tot vijf gulet jachten regelen om met uw familie en gasten samen aan boord aan een cruise deel te nemen. Wij kunnen u helpen met alles van luxe tot een romantisch honeymoon als beste deal.

Begin uw nieuw leven samen met het delen van liefde, plezier, gelach, fantastische service, sportactiviteiten en met als de knaller van een droomvakantie een romantische bruiloft en honeymoon cruise.

STUDIE EN EDUCATIEVE CRUISE

STUDIE EN EDUCATIEVE CRUISEOndek de geschiedenis door middel van uw reis te laten begeleiden door een gespecialiseerde gids. Deze cruise biedt literatuur en kaarten als een referentie van de verhalen, zodat uw reis meer reëler dan ooit wordt.

U heeft misschien veel interesses, daarom hebben wij verschillende routes.

SPECIAAL INTERESSE CRUISE

SPECIAAL INTERESSE CRUISEOns toegewijd team biedt u ieder vorm van service die nodig is voor een succesvolle organisatie professioneel op alle niveaus.

Verbeter uw cruise-ervaring met een speciaal interesse of een thema cruise op basis van veschillende onderwerpen.

Enige voorbeelden van ons speciaal interesse cruises: festen, speciale dagen, partijen, tv-programma's, bedrijfsuitjes, cruise voor gehandicapten.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]