Eten en Drinken

ETEN & DRINKEN VOOR GULET CRUISES

Genieten van een vreemd land betekent ook het verkennen van de lokale keuken. Als je toevallig een voedselkenner bent, dan heeft Turkije zeker een ruime selectie lekkernijen om uw smaakpapillen te prikkelen! Wat kan een betere manier zijn om te genieten van het fijne voedsel aanbod van Turkije tijdens een gulet cruise.

Het beschikbare eten op de gulet cruises is altijd vers en een rijke mix van lokale groenten, fruit en vlees, verkregen op de lokale markt. De smaken van de gerechten aan boord aangeboden zijn absoluut authentiek en inheems. Er zijn geen kunstmatige aroma’s of additieven toegevoegd. Plus, alle ingrediënten zijn 100% biologisch en vrij van kunstmest.

U kunt uw dinerervaring nog aangenamer maken door te kiezen om buiten te eten op het achterdek van uw gulet. Wij garanderen een onvergetelijke culinaire ervaring als onderdeel van uw cruise. Uw kok aan boord zal vers geprepareerde en gezonde maaltijden serveren die uw smaakpapillen zullen prikkelen en uw nieuwsgierig maakten om het geheime recept te ontrafelen. Een traditionele cruise in een gulet jacht is ee veel betere ervaring dan een cruise op een groot schip. De blue cruise is een fantastische openlucht evenement dat het beste combineert van de zee, zon, natuur, geschiedenis, mensen, plezier en natuurlijk heerlijk eten!

Ons bedrijf biedt drie verschillende mogelijkheden: Luxe, Deluxe en Superior. Op verzoek sturen wij u het bijhorende menu in detail.

Enkele foto’s van eten en drinken aan boord.


Eten en Drinken Eten en Drinken Eten en Drinken Eten en Drinken Eten en Drinken Eten en Drinken

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]