Perla Del Mar 1 Gulet 1 Perla Del Mar 1 Gulet 2 Perla Del Mar 1 Gulet 3
Jacht Omschrijving - Gulet Perla Del Mar 1

Guletjacht.nl presenteert u met trots de luxe Gulet Perla Del Mar 1 te huur. M/S Perla Del Mar 1 is speciaal ontworpen om prachtig plezier te geven aan kieskeurige jachthuurders en een ontspannen sfeer te bieden om te cruisen in Turkije en de Griekse eilanden. Gulet Perla Del Mar 1 is van de meest perfecte voorbeelden van Turkse houten gulets en een uitstekende keuze om bij te huren voor een perfect Blue Voyage vakantie. Geniet van de zee met uw huiscomfort.

Gulet Perla Del Mar 1 is een 28.00 m. lange, houten bemande jacht die gelanceerd werd in 2004 / 2012. De jacht werd ontworpen voor luxe, private, bemande verhuur met moderen en ruime cabines, saloon en dek. , 6 Dubbel Hutten, 2 Twin Hutten, 16. In elke cabine, inclusief de aparte douche, heeft het een private douche en toilet. De volledige jacht, inclusief cabines zijn voorzien van airconditioning.

Gulet Perla Del Mar 1 heeft alle voorzieningen en elegantie van een exclusieve jacht. Het accent ligt op een comfortabele en elegante sfeer gecreëerd door kwalitatief houtwerk en een intelligent design. Het omvat een eettafel, een volledig ingerichte aparte keuken en een open/gesloten eetkamer en een salon met aircondioning. Bij het zeilen of bij het bereiken van de kust, de strandzetels op het dek gespreid bieden u een unieke kans om te zonnebaden en te relaxen.

Gulet Perla Del Mar 1 Yacht biedt niet alleen de hoogste kwaliteit bouwmaterialen en inrichting maar ook een heel ervaring 4 koppige bemanning die een 5 sterren service aanbieden om aan alle wensen van de klanten te voldoen. De bemanning is goed opgeleid en werden aangesteld om de veiligheid en het comfort van de gasten te waarborgen. Zij bieden een volledige service aan inclusief koken, schoonmaken, onderhoud en het organiseren van dagelijkse activiteiten. De crew weet instinctief wanneer gasten behoefte hebben aan een service of aan privacy door onmiddellijk de nodige afstand te nemen. Ze hebben elk hun eigen accommodatie en badkamer.

Gulet Perla Del Mar 1 nodigt u uit om te genieten van de beste jachtvakantie doorheen de magische turkooise kust van Turkije met zijn fascinerende mix van natuurlijke en ongerepte kustlijn, historische sites daterend uit het oude Lycia, warme en vriendelijke mensen, heerlijk klimaat en verfijnde keuken.

Perla Del Mar 1 Gulet
Master- Totaal hutten8 Lengte28.00 m. / 92 ft
Dubbel6 Gasten16 Gebouwd / Hersteld2004 / 2012
2 x Single Bed2 Crew4 LaagseizoenASK
Dubbel + Single- HavenbasisMarmaris HoogseizoenASK
Beschikbare HavensMarmaris, Fethiye, Gocek, Bodrum, Greek Islands, Antalya

De vermelde prijzen zij voor laag en hoogseizoen, dagelijkse vertrekprijzen. Deze prijzen kunnen verschillen per periode. Vraag de huidige prijzen.

Jacht Technische Gegevens - Gulet Perla Del Mar 1
VlagTurkish Breedte7.00 m. Ontwerp1.70 m.
MotorScania Kracht315 Hp Snelheid8 knot
Generator26 kVa + 10 kVa Electriciteit12 + 24 + 220 V AircoYes
Brandstoftank4.000 lt. Watertank9.000 lt. Sloep9.9 Hp
Jacht Uitrustingen - Gulet Perla Del Mar 1
Internetverbinding VHF radio SATCOM ( Phone / Fax / internet ) Tv & Dvd speler in saloon Tv & Dvd speler in masterhut Tv & Dvd speler in alle hutten Muzieksysteem in hutten Muziekinstallatie in saloon Kaartspelen Backgammon Playstation iPad aansluiting Dek met eethoek
Overdekte eetplaats Minibar Jacuzzi aan boord Jacuzzi in masterhut Jacuzzi in alle hutten Hydromassage Douche in Masterhut Hydromassage Douche in alle hutten Douche op dek Zwemplatform Zonnematrassen Onderwaterramen Woningtype wc Marine Type Toilet
Haardroger Volledig Ingerichte Kombuis Koelkast Diepvriezer Ijsmaker Koffiemachine Zeiluitrusting Volledige navigatie inrichting Visvinder Volledige veiligheidsuitrusting Reddingsvesten Reddingstboot Brandblussers
Jacht Watersporten - Gulet Perla Del Mar 1
Aan Boord Kano, Snorkeluitrusting, Visuitrusting, Windsurf
Optioneel Waterski, Jetski, Monoski, Wakeboard, Neo Board, Ringo, Duikuitrusting
Jacht Charter Termen - Gulet Perla Del Mar 1

Gulet Charter/Boeken: Lees ook ‘Hoe een gulet jacht boeken’

Prijzen: bovenstaande gespecifieerde prijzen zijn voor het hoog- of laagseizoen, dagelijkse vertrekprijzen. De prijzen kunnen verschillen volgens elke periode. Er zijn drie prijs periodes for gulet charters. Mei en oktober zijn laagseizoen, juni en september halfseizoen, juli en augustus hoogseizoen. Volgens de beschikbaarheid kunt u verrassingskortingen krijgen. Vraag gerust naar de lopende prijzen voor uw vakantiedata.

Prijzen inclusief:

 • Motorcruisen max. 4 uren per dag
 • Airco gebruik 6 uren per dag
 • Alle charter & ligplaatstaksen, Haven procedures.
 • Transit log & gerelateerde formaliteiten voor de scheepsagenten.
 • Ankeruitgaven
 • Crew diensten
 • Water op het schip
 • Diesel & Benzine kosten
 • Proper bedlinnen en handdoeken.
 • Gebruik van uitrusting aan boord. (Flippers, snorkels en visgerei en ander gratis watersporten)
 • Jacht verzekering (Wij raden u aan om een persoonlijke reisverzekering te nemen)
 • BTW

Niet inbegrepen in de prijs:

 • Eten en drinken
 • Haventaksen en verankeringsbelastingen in vreemde wateren (voor Griekse Eilanden).
 • Optionele watersporten
 • Benzine voor gebruik van joker/speedboot (ongeveer 50 €)
 • Crew fooien.
 • Persoonlijke uitgaven en verzoeken

• Supplement voor volpension met luxemenu € 45, voor deluxemenu € 55 per persoon/per dag. Op aanvraag sturen wij u de details van betreffende menus.

• Supplement All In is + € 30 pp pd inclusief ongelimiteerde lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken.

• Supplement soft drinks is + € 10 pp pd inclusief ongelimiteerd niet-alcoholische dranken.

• Korting voor kinderen: 0-6 is gratis, 7-12 is 50%

• Wij vragen u ook een jachtprovisie.

• Dranken worden kosteloos volgens wens bezorgd of u kunt het zelf meenemen. In ieder geval wordt de service verzorgd door onze crew ouder.

Inscheping/Ontschepingspunten : bij akkoord bij overeengekomen vertrek en aankomst van de haven van Bodrum, Marmaris, Fethiye, Göcek, Antalya, Kos, Rhodos. Ook volgens overeenkomst kunnen andere kleine steden en de Griekse eilanden gekozen worden als vertrek of aankomst.

Routes & reisroutes: indien u onbeslist ben over de routes van uw cruise, klik dan voor de beste blue cruise routes.

Op maat gemaakte cruises: Klik voor enkele van onze speciale cruises.

Kustdiensten : we verzorgen luchthaventransport en kustexcursies via onze professionele reisagentschappen. Er worden geen commissie’s gerekend voor kustdiensten van guletjacht.nl

Gulet Charter Overeenkomst : klik voor een voorbeeld van een gulet charter overeenkomst.

Annuleringsvoorwaarden: we zijn hier om het makkelijk te maken. Geen zorgen. Wij passen niet tevreden geld terug toe. Zie onze annuleringsvoorwaarden.

Waarom boeken met guletjacht.nl

 • Uitgebreide vloot met meer dan 400 jachten.
 • Meertalige ondersteuning met een professioneel verkoopsteam.
 • Vele jaren ervaring, honderden tevreden gulethuurders.
 • 100% geld terug garantie. Geen verborgen kosten, geen verrassende extra’s.
 • Gemoedsrust – alles is legaal en staat op papier.
 • Wij zijn makkelijk bereikbaar, vraag ons gewoon voor professionele bijstand.
Jacht Charter Aanvraag en Prijsaanvraag - Gulet Perla Del Mar 1
Naam Achternaam* E-mail* Telefoon
Contacteer mij Vertrek Haven
Vertrekdatum*
Aantal Personen       Aankomst Haven
Aankomstdatum
Bericht
Klik op afbeelding om te vernieuwen
*Verplichte Velden
Getuigenissen - Gulet Perla Del Mar 1SCHRIJF COMMENTAAR

Geachte Mevrouw/Mijnheer,

Guletyacht.net heft onze vragen behandeld op een professionele en heel bevredigende manier. Wij zijn het meest tevreden over de manier waarop we elkaar ontmoetten, vanaf de eerste emails tot de geweldige vakantie.
Jullie waren heel informatief en behulpzaam en overtuigden ons gekozen te hebben voor een veilige en ernstige firma.
Wij zullen niet aarzelen om opnieuw te boeken en Ariva Yachting aan te bevelen. Na vele jaren dromen over een vakantie op een Blue Voyage Cruise is het een genot te zeggen dat de cruise een heel gedenkwaardige en geweldige vakantie was voor de 4 gezinnen, 15 personen, waren we aan boord, allemaal samen.
De 26.5 m lange gulet vervulde al onze verwachtingen toen we in Marmaris vertrokken, overal kwaliteit om ons heen. De boot was prachtig met teakhout en mahonie rondom en de bemanning hield het schip schoon en netjes.
We waren een beetje bezorgd over de Turkse hitte, tijdens het slapen in de warme hut... Zou de airoc die ‘s nachts wordt uitgeschakeld voldoende zijn? Velen onder ons vonden het té warm, maar we genoten van het buiten slapen op de matrassen op het dek onder het canvas. Het was erg leuk, zonder insecten en met de perfecte temperatuur.
Een Blue Voyage Cruise aan bood van een Gulet in de grote Turkse archipel/kustlijn was gewoonweg schitterend en we bevelen het ten zeerste aan. Veel meer mensen zouden moeten kiezen voor deze vorm van vakantie. We ervaarden helder water in een perfecte temperatuur. Geen manets of andere vissen/dieren om zorgen over te maken in het water. De hele familie genoot van het zwemmen en spelen in de zee.
Als we wilden en er was genoeg wind, zette de crew zeil en wij genoten ervan. Er was een goede communicatie met de kapitein en de crew en we beslisten tesamen waar de boot heen moest elke dag. We verhuisden vaak na het ontbijt en een lekkere plons en dan opnieuw na de lunch. We genoten van het zonnebaden, baden en waterspelen.
Niemand werd zeeziek, de boot was stabiel en er was niet veel wind. We hadden perfecte overbrugging tussen de nieuwe verblijfsplaatsen op onze reis. Wat betreft de kosten, vonden we het heel aanvaardbaar en we denken dat velen aangetrokken zouden zijn om het te proberen. We waren ook meer dan tevreden over het eten dat aan boord werd geserveerd. Er was een grote verscheidenheid en het zag er en smaakte heel lekker. We waren echt onder de indruk van de chef. Omwille van de kinderen in de families hadden we om kip gevraagd bij de avondmalen, en ze deden het.
We kregen de kans om onze eigen dranken te kopen en dat deden we ook. Dat hielp ons om de kosten laag te houden en de bemanning gaf ons dezelfde service door de drankjes koud en aardig te bedienen, zonder extra kost en met een grote glimlac;
De crew was heel discreet, vriendelijk, goed en heel servicegericht. Ze spraken wat Engels en we slaagden erin om elkaar te begrijpen. Ze waren discreet maar steeds aanwezig wanneer we ze nodig hadden.
Aan de negatieve kant hebben we drie commentaren:

1. De geur van de airco was niet leuk. Die moet gereinigd worden, zodat de geur verdwijnt. Het rook ongemakkelijk.
2. Een andere zaak is dat we graag verse handdoeken hadden gewild tijdens de week aan boord.
3. Het laatste heeft betrekking op de toiletcleaners. Op een ochtend voeren we op een vrij winderige zee. De toiletborstels vielen op de grond en al wat in het bakje zat kwam eruit, wij moesten op blote voeten blijven... Wij raden aan om de borstels vast te hechten aan de muur.

Verder vonden we alles geweldig.
We gingen aan wal in Marmaris met geweldige vakantie herinneringen en zetten onze vakantie verder in een all-inclusive hotel. Een perfecte combinatie!

We kijken naar een gelijkaardige vakantie in de nabije toekomst!

Heel erg bedankt voor een geweldige, onvergetelijke vakantie!

De 4 gezinnen.

Totale score : 5 / 5
Poetsen: :  Comfort :  Crew :  Eten & Drinken :  Agentschap : 

Tore Dammyr / 16.09.2013

28 m. Lengte
8 Totaal hutten
16 Gasten
4 Crew
938 € Prijzen vanaf / per dag
Niet Beschikbaar

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]