Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum

Cabin Charter Gulet Cruises Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum Cabin Charter Toerprogramma
Dag 1 - Bodrum
Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum - Dag 1 Instappen begint om 15:30 in de haven van Bodrum. Op de eerste dag, blijft de gulet liggen in de haven van Bodrum voor het diner en om te overnachten. Vroege gasten kunnen hun bagage op ons kantoor achterlaten.

De geschiedenis van Bodrum gaat terug tot de 12e eeuw v. C. De stad heette ‘Halicarnassus’ en was de geboorteplaats van Herodotus, de ‘Vader van de Geschiedenis’ die hier leefde in de 5de eeuw v. C. Het Mausoleum van Koning Mausolos (350 v.C.) die één van de zeven wereldwonderen is, is eveneens in deze stad gelegen. De enige structuur dat overbleef van dat tijdperk is het amfitheater. Het is één van de oudste theaters in Anatolië met een zitcapaciteit van 13,000 gasten en ontvangt nog steeds tal van shows en concerten voor de kunstliefhebber van Bodrum.

Een andere plaats die u zeker moet bezoeken bij aankomst in Bodrum is de mijlpaal van de stad, ‘Het kasteel van Sin Pieter’. Het is één van de best bewaarde stukken architectuur met een geschiedenis die teruggaat naar de middelleeuwen. De Myndos Poort waardoor Alexander de Grote Halicarnassus binnen ging is een andere plaats die u zeker niet mag missen! Na het diner kunt u kennismaken met andere gasten op de gulet of een toffe bar bezoeken in de Bodrum Bar Street. Bodrum is heel gekend voor het bruisende nachtleven.
Baai foto’s > Bodrum
Dag 2 - Cokertme Bay , Orak Island
Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum - Dag 2 Na het ontbijt, wordt u ingelicht over de cruise route en de gulet. Daarna cruisen we naar het eiland Orak. Hier krijgt u de kans om te zwemmen in de kristalblauwe wateren van het eiland Orak en om te genieten van de lunch. Noteer dit, we zullen naar Cokertme zielen, een kleine pittoreske vissersstad.
Dag 3 - English Harbour , Long Port , Kufre Bay , Seven Islands
Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum - Dag 3 Wij cruisen naar de Zeven Eilanden vroeg in de morgen, voor het ontbijt. U zult er een uitstekende dag beleven in de Zeven Eilanden Regio. Deze regio ligt vol met kleine eilandjes en koraalriffen en u kunt er echt genieten van het duiken en zwemmen of simpelweg achterover liggen en een kort dutje maken! Onze gasten kunnen eveneens genieten van een boswandeling, een bos gevuld met pijnbomen.

Onze eerste stop in de Zeven Eilanden wordt de Kufre Baai. Daarna meren we aan in Uzun Liman (Long Port). Daarna cruisen we naar English Port voor het diner en om te overnachten. De naam English Port komt van de tweede Wereldoorlog toen de British Navy troepen de dokken gebruikten. In deze regio zijn er meerdere kleine en grote baaien, die geschikt zijn en bescherming bieden aan de gulets om aan te meren.
Dag 4 - Karacasogut , Sedir Island
Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum - Dag 4 We cruisen naar het eiland Sedir (Cedrae). Dit unieke eiland met klein strand en ongelofelijk helder water is net een openluchtmuseum. Men ziet er de stadsmuren, de tempel van ten tijde van de Doriërs (later gerestaureerd als kerk), het amfitheater met 1,500 gastenzitjes en enkele gewelfde historische gebouwen. U kunt er rond de wrakken van de pilaren met antieke schriften wandelen of de oude met reliëf gedecoreerde stenen.

Cleopatra Beach gelegen op dit eiland heeft een speciaal soort zand, waarvan men denkt dat ze uit de Noord Afrikaanse werd overgebracht. Volgens de mythe bracht Koning Antonius het zand mee van Egypte via de zee voor Cleopatra.

Daarna zeilt de gulet naar het dorp Karacasogut voor het diner en alle gasten brengen daar de nacht door. Dit schattig dorp is gelegen op 25 km van Marmaris. Daarom is het mogelijk om Marmaris te bezoeken via ‘dolmus’ (minibussen) indien u dit wenst. Wij hebben eveneens een optionele tocht naar Dalyan Caunos.
Dag 5 - Tuzlu Bay , Longoz
Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum - Dag 5 ‘s Morgens vroeg zwemmen wordt snel een deel van de dagelijkse activiteiten. Voor de lunch zal de kapitein naar Longonz Baai cruisen, een plaats die echt op het paradijs lijkt, beschut door hoge pijnbossen. Na de lunch kunt u genieten van een korte wandeling in het bos of rusten in Ali Baba’s lokaal schuurachtig cafe. Tot slot meert de gulet aan in Tuzla Baai waar u kunt genieten van een zwempartij in de turkooise wateren. Diner en overnachting is in Tuzla voorzien.
Baai foto’s > Tuzlu Bay Longoz
Dag 6 - Kadirga Bay , Kise Buku
Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum - Dag 6 We komen ‘s morgens vroeg aan in de Kargili Baai (Molla Ibrahim Baai). Na de lunch ankeren we in Kisebuku (Alakisla Buku). Hier kunt u ook ruïnes van de Byzantijnen zien. We overnachten in de schattige baai.
Dag 7 - Yaliciftlik , Papuc Burnu
Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum - Dag 7 We zeilen naar Pabuc Burnu na het ontbijt, voor lunch. Thee wordt geserveerd in de Yaliciftlik Baai. Daarna vaart onze boot terug naar de haven van Bodrum voor het laatste diner en de laatste overnachting.
Dag 8 - Bodrum
Bodrum - Golf Van Gokova - Bodrum - Dag 8 De gasten verlaten de gulet met kostbare herinnering van de tour om 10.30 am na een hartig ontbijt.
Baai foto’s > Bodrum
 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net