Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum

Cabin Charter Gulet Cruises Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum Cabin Charter Toerprogramma
Dag 1 - Bodrum
Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum - Dag 1 We gaan aan boord om 16.30 in de haven van Bodrum. Op de eerste dag blijft onze gulet in de haven van Bodrum geankerd voor diner en overnachting. Te vroeg aangekomen gasten kunnen hun bagage achterlaten in ons kantoor.De geschiedenis van Bodrum gaat terug tot de 12e eeuw v. C. De stad heette ‘Halicarnassus’ en was de geboorteplaats van Herodotus, de ‘Vader van de Geschiedenis’ die hier leefde in de 5de eeuw v. C. Het Mausoleum van Koning Mausolos (350 v.C.) die één van de zeven wereldwonderen is, is eveneens in deze stad gelegen. De enige structuur dat overbleef van dat tijdperk is het amfitheater. Het is één van de oudste theaters in Anatolië met een zitcapaciteit van 13,000 gasten en ontvangt nog steeds tal van shows en concerten voor de kunstliefhebber van Bodrum.

Een andere plaats die u zeker moet bezoeken bij aankomst in Bodrum is de mijlpaal van de stad, ‘Het kasteel van Sin Pieter’. Het is één van de best bewaarde stukken architectuur met een geschiedenis die teruggaat naar de middelleeuwen. De Myndos Poort waardoor Alexander de Grote Halicarnassus binnen ging is een andere plaats die u zeker niet mag missen! Na het diner kunt u kennismaken met andere gasten op de gulet of een toffe bar bezoeken in de Bodrum Bar Street. Bodrum is heel gekend voor het bruisende nachtleven.
Baai foto’s > Bodrum
Dag 2 - Palamutbuku , Inceburun
Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum - Dag 2 Na het ontbijt, wordt u ingelicht over de cruise route en de gulet. Daarna starten we onze cruise naar Palamutbuku Bay vroeg in de morgen. We meren aan in Ince Burun na de lunch en de zwempauze. We blijven in de schattige baai voor diner en overnachting.
Dag 3 - Bencik Bay , Aktur Bay
Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum - Dag 3 Na het ontbijt varen we naar Aktur Bay. Daarna is onze eerste stop Bencik Bay met een smalle ingang maar een uniek zicht u eens binnen bent. Bencik is gelegen in het smalste gedeelte van het schiereiland dat de Golf van Hisaronu scheidt van de Golf van Gokova,maar gelegen in de in het Hisaronu gedeelte. In 550 vC wilden de mensen van Cnidus een tunnel bouwen in het smalste gedeelte van het schiereiland tussen de Golf van Hisaronu en de Golf van Gokova als verdediging tegen de Perzen. Zo zouden ze van 2 van schiereilanden 1 eiland maken, zo versterkten ze hun verdediging. Ze startten met ijver en stopten er veel moeite in. Echter op het einde slaagden ze er niet in om de klus te klaren en de stad werd veroverd door de Perzen. Diner en overnachting gebeurt in Bencik Bay.
Dag 4 - Selimiye Bay , Orhaniye Bay , Emel Sayin Bay
Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum - Dag 4 Na het ontbijt meren we aan in Emel Sayin Bay. Hier kunt u genieten van zwemmen. Voor de lunch stoppen we in Orhaniye. In de baai van Orhaniye ziet u de meest unieke landschappen van een natuurlijke getij formatie ‘Kiz Kumu’ genoemd. Er zijn verschillende mythes over het roodachtige zandpad gaande van de kustlijn naar de binnenste plaatsen in de zee. Als u het wenst kunt u een wandeling maken op dit pad. Op een kleine eiland gelegen in de baai kunt u de wrakken zien van een antieken kasteel, een teken van een oude stad. Onze eindbestemming is Selimiye waar we diner zullen hebben en overnachten.
Dag 5 - Bozburun , Dirsekbuku
Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum - Dag 5 Na het aanmeren in Dirsekbuku gaan we naar Bozburun, een klein visserstadje. Deze regio was populaire en gepast voor sponsduiken maar tegenwoordig zijn de eilandbewoners niet meer geïnteresseerd in deze activiteit omdat ze niet alleen gevaarlijk is maar ook niet winstgeven. De laatste jaren werd het sponsduiken vervangen door gulet toerisme en nu vindt Bozburun Gulets zijn plaats in de sector.
Baai foto’s > Bozburun Dirsekbuku
Dag 6 - Knidos (Cnidus) , Datca
Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum - Dag 6 We zeilen naar Datca. Eten en water worden hier geleverd aan de gulet vanaf de haven van Datca. Datca werd gesticht door de Doriërs die van de Egeïsche Zee kwamen naar de zuidkust van Ionia in de 7e eeuw v.C. Het eiland is vrij van vochtigheid en heeft een frisse lucht met veel zuurstof. De Griekse geschiedkundige Strabon had gelijk toen hij opmerkte over het weer op Datca: ‘God zou zijn geliefde dienaars naar Datca sturen zodat ze langer leven’. Volgens een mythe toen de Spaanse piraten langs de kust van Datca voeren, lieten ze mensen met het Hansen’s syndroom achter aan de Sariliman Bay. Verrassend, deze verlaten mensen genazen van hun ziekte door het therapeutisch effect van het cleane weer van Datca! U kunt een wandeling maken naar de haven van Datca.

We varen naar Cnidus voor het diner en om te overnachten. Cnidus was een nogal ontwikkelde stad op gebied van wetenschap, kunst en architectuur. Eudoxos is een populaire astronoom en wiskunde professor, Dr. Euryphon, Polygontos is een populair schilder, Skopas en Bryaksis van Faros, de bekendste beeldhouwers uit het tijdperk, Sostrates, de architect van het Alexandrijns lichthuis, één van de zeven wereldwonderen en Ktesias de dokter, die het leven redde van de Perzische koning tijdens een ramp op het eiland. Dr. Euryphon en zijn studenten richtten de tweede grootste school medische wetenschappen op in Knidos. Het eiland herbergt ook de grootste zonnewijzer uit zijn tijd die opgericht werd door Eudoksos. Knidos was de thuis voor het monument van Afrodite en in die tijd was de stad gekend voor zijn bordelen en werden beroemd onder de zeilers en Arabische handelaars. U kunt eveneens een wandeling maken langs de kustlijn om de ruïnes te zien.
Dag 7 - Poyraz Harbour , Meteor Bay , Black Island
Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum - Dag 7 We starten vroeg in de morgen met een vaart naar Karaada (Black Island). Ontbijt en een ontbijt is voorzien op de Poyraz Baai, gelegen in de noorderkant van het eilan. Het is een schattige baai met turkoose wateren. We meren aan in Meteor Bay gelegen aan de zuidkant van het eiland, voor lunch. Er is een meteorinslag op het eiland, vandaar zijn naam. Hier kunt u over het platform springen in de zee, of wandelen door de onderwater grotten dichtbij Meteor Bay tegen een kleine vergoeding. We dokken in de haven van Bodrum voor diner en overnachting.
Dag 8 - Bodrum
Bodrum Golf Van Hisaronu Bodrum - Dag 8 De gasten verlaten de gulet met kostbare herinneringen van de reis om 10.30 am na een hartig ontbijt.
Baai foto’s > Bodrum
 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net