Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive

Cabin Charter Gulet Cruises Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive Cabin Charter Toerprogramma
Dag 1 - Fethiye
Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive - Dag 1 Aan boord gaan begint om 15.30 in de haven van Fethiye. Terwijl u zich installeert wordt diner opgediend op de jacht en we blijven overnacht in de haven van Fethiye.

Fethiye, gekend als Telmessos in de oudheid was de belangrijkste stad gegelegen aan de Lycische westelijke grens met Caria. Men denkt dat de naam van de stad komt van de zoon van Apollo, Telmessos. De stad werd onderdeel van het Ottomaanse rijk in 1924. De naam veranderde enkele keren door de jaren en het werd uiteindelijk Fethiye in 1914 genaamd naar een Turkse Luchtmacht Officier die Fethi Bey heette, crashte en stierf hier tijdens zijn missie. In het zuiden van de stad zult u er vele bekende tombes en graven zien uit de oudheid en één van de oudste en mooiste tombes is de grafsteen van Koning Amyntas. De ruïnes die tot een theater behoren, werden teruggevonden tijdens de opgraving die onlangs werduitgevoerd door een museum is gelegen in het centrum van de stad.
Baai foto’s > Fethiye
Dag 2 - Butterfly Valley , Oludeniz
Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive - Dag 2 Na het ontbijt vaart de boot door de Oludeniz route. Onderweg kunt u er genieten van duiken of zwemmen, afhankelijk van de gunstige weersomstandigheden. Lunch is geregeld in de Butterfly Valley. Na de lunch kunt u de oude ruïnes van Oludeniz bezoeken. Diner en overnachting worden ook hier voorzien.
Dag 3 - Dalyan , Ekincik
Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive - Dag 3 De boot bereikt Ekincik Bay bij zonsondergang. Passagiers kunnen deelnemen in een kleine rivierboottour van Dalyan Caunos. Tijdens de tour kunnen ze de grafrotsen gehouwen in de bergen bezichtigen, net op het einde van het strand, zwemmen in een interjectie van de Egeïsche en de Middellandse Zee, de zeeschildpadden bekijken en genieten van een verzachtend modderbad. Diner en overnachting zijn voorzien in de Baai van Ekincik.
Baai foto’s > Dalyan Ekincik
Dag 4 - Bedri Rahmi Bay , Tersane Island
Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive - Dag 4 Vroeg in de morgen, begint de boot vaart naar het Eiland Tersane. De gasten genieten er van een hartige lunch en een zwempauze en verplaatsen zich naar het eiland Tersane. Dit eiland werd gebruikt als natuurlijke haven in de Byzantijnse tijd. Na de zwempauze gaan we terug naar onze boot voor het avondmaal en om de avond door te brengen in de baai van Bedri Rahmi. De baai ontleent zijn naam van de gekende artiest die een grote vis tekende op één van de rotsen in deze baai. De ‘Visrots’ zoals het genoemd worden, is nog steeds zichtbaar en werd een onafscheidelijk deel van de Bedri Rahmi Bay.
Dag 5 - Gocek Island , Sarsala Bay
Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive - Dag 5 Na het ontbijt varen we voor de lunch naar het eiland Gocek. Er worden passende voorzieningen getroffen om de vermiste jachtboten hier aan te vullen, zodat de gasten comfortabel kunnen ontspannen. We vertrekken richting Sarsala Bay na het middagmaal en houden er halt voor het avondmaal en de overnachting.
Dag 6 - Domuz Island , Yassica Islands
Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive - Dag 6 Na een lekker ontbijt en de luch, zeilen we richting het Eiland Domuz. Na een korte zeiltoch van het eiland Yassica, zullen we genieten van ee zwempauze. Gasten kunnen er de oude ruïnes ontdekken en komen terug naar de boot voor het avondmaal en de overnachting.
Dag 7 - Turunc Pinari , Fethiye
Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive - Dag 7 Na een vullend en smakelijk ontbijt aan boord, zeilen we richting de baai van Turunc Pinari, die bejubeld wordt als een zeldzame schoonheid – een zone waar blauw groen ontmoet. Na de lunch en de zwempauze in de Aquarium Bay, zeilen we verder naar de haven van Fethiye, waar we halt houden voor het avondmaal en overnachting.
Dag 8 - Fethiye
Fethiye Gocek Fethiye Luxe All Inclusive - Dag 8 Na het laatste ontbijt aan boord loopt de tour op zijn einde. Gasten beginnen te vertrekken met dierbare herinneringen rond 10.00.
Baai foto’s > Fethiye
 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net