Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Fethiye Griekse Eilanden Fethiye

Cabin Charter Gulet Cruises Fethiye Griekse Eilanden Fethiye Cabin Charter Toerprogramma
Dag 1 - Fethiye
Fethiye Griekse Eilanden Fethiye - Dag 1 Aan boord gaan start om 15.30 in de haven van Fethiye. Wanneer u zich installeert wordt het diner opgediend op de jacht en blijven we om te overnachten in Fethiya Port.
Fethiye, gekend als Telmessos in de oudheid was de belangrijkste stad gegelegen aan de Lycische westelijke grens met Caria. Men denkt dat de naam van de stad komt van de zoon van Apollo, Telmessos. De stad werd onderdeel van het Ottomaanse rijk in 1924. De naam veranderde enkele keren door de jaren en het werd uiteindelijk Fethiye in 1914 genaamd naar een Turkse Luchtmacht Officier die Fethi Bey heette, crashte en stierf hier tijdens zijn missie. In het zuiden van de stad zult u er vele bekende tombes en graven zien uit de oudheid en één van de oudste en mooiste tombes is de grafsteen van Koning Amyntas. De ruïnes die tot een theater behoren, werden teruggevonden tijdens de opgraving die onlangs werduitgevoerd door een museum is gelegen in het centrum van de stad.
Baai foto’s > Fethiye
Dag 2 - Rhodes Island
Fethiye Griekse Eilanden Fethiye - Dag 2 Na het ontbijt neem de namiddagboot naar de haven van Rhodos. De reis hangt af van de weersomstandigheden. U kunt rechtstreeks zeilen of een tussenstop maken voor een break halverwege. Rhodos heeft geen groot historisch belang na de komst van de Ridders van St. John die hier verbleven eeuwen geleden. Afgezien van het feit van de rijke geschiedenis, is deze plaats ook gezegend met een natuurlijke schoonheid. Ontdek de feiten en de mythes over de mythologische zeegoden, de verbinding van het eiland met Helen en verschillende andere legendes. Degene die het eiland wensen te bezoeken kunnen er eveneens genieten van een groots kookmoment. Diner en overnachting zijn voorzien in de haven van Rhodos. Gasten kunnen onderduiken in het bruisende nachtleven entertainment tot het ochtendgloren!
Baai foto’s > Rhodes Island
Dag 3 - Symi Island
Fethiye Griekse Eilanden Fethiye - Dag 3 Na het ontbijt beweegt de boot zich richting de haven van Rhodos voor ongeveer 2,5 uur om de ingang van de haven van Symi te bereiken. In de Griekse mythologie heeft Symi de reputatie om de geboorteplaats te zijn van mooie en aantrekkelijke godinnen. Kleurrijke huizen en mooie zichten van het eiland zullen niet ophouden u te verbazen. U kunt het eiland bezoeken na de lunch en terugkeren voor het avondmaal en de overnachting op het eiland Symi.
Baai foto’s > Symi Island
Dag 4 - Bozburun
Fethiye Griekse Eilanden Fethiye - Dag 4 Na het ontbijt, vaart de boot verder en entert de Turkse wateren van Bozburun, waar u kunt genieten van een hartige lunch en een zwempauze. Hier is de boot verankerd voor het avondmaal en de overnachting.
Baai foto’s > Bozburun
Dag 5 - Kadirga Bay
Fethiye Griekse Eilanden Fethiye - Dag 5 De boot begint te varen naar het eiland van Kadirga Bay na het ontbijt. Gasten kunnen hier genieten van een zwembeurt terwijl een lekkere lunch op hen staat te wachten aan de kustlijn. Na het zwemmen en de lunchpauze beweegt de boot verder naar Kadirga en een trip naar de ingang van de haven van Marmaras kan ook voorzien worden afhankelijk van de weersomstandigheden.
Baai foto’s > Kadirga Bay
Dag 6 - Dalyan , Ekincik
Fethiye Griekse Eilanden Fethiye - Dag 6 De boot bereikt Ekincik Bay bij zonsondergang. Passagiers kunnen deelnemen in een kleine rivierboottour van Dalyan Caunos. Tijdens de tour kunnen ze de grafrotsen gehouwen in de bergen bezichtigen, net op het einde van het strand, zwemmen in een interjectie van de Egeïsche en de Middellandse Zee, de zeeschildpadden bekijken en genieten van een verzachtend modderbad. Diner en overnachting zijn voorzien in de Baai van Ekincik.
Baai foto’s > Dalyan Ekincik
Dag 7 - Bedri Rahmi Bay , Sarsala Bay
Fethiye Griekse Eilanden Fethiye - Dag 7 Na het ontbijt begint te zeilen richting de Baaien van Gocek van Sarsala en Bedri Rahmi. Hier kunt u genieten van een toffe zwembreak en een heerlijke lunch.
Dag 8 - Fethiye
Fethiye Griekse Eilanden Fethiye - Dag 8 De magnifieke reis krijgt een verrukkelijk einde met een hartig ontbijt aan mee. Om 10 u ‘s morgens is het tijd om afscheid te nemen van de bemanning andere gasten en te vertrekken met pretteige en rijke herinneringen van de reis.
Baai foto’s > Fethiye
 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net