Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive

Cabin Charter Gulet Cruises Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive Cabin Charter Toerprogramma
Dag 1 - Fethiye
Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive - Dag 1 Aan boord gaan start rond 15.30 in de haven van Fethiye. Terwijl u zich installeert wordt het avondmaal op de jacht opgediend en zullen we overnachten aan boord in de haven van Fethiye.

Fethiye, gekend als Telmessos in de oudheid was de belangrijkste stad gegelegen aan de Lycische westelijke grens met Caria. Men denkt dat de naam van de stad komt van de zoon van Apollo, Telmessos. De stad werd onderdeel van het Ottomaanse rijk in 1924. De naam veranderde enkele keren door de jaren en het werd uiteindelijk Fethiye in 1914 genaamd naar een Turkse Luchtmacht Officier die Fethi Bey heette, crashte en stierf hier tijdens zijn missie. In het zuiden van de stad zult u er vele bekende tombes en graven zien uit de oudheid en één van de oudste en mooiste tombes is de grafsteen van Koning Amyntas. De ruïnes die tot een theater behoren, werden teruggevonden tijdens de opgraving die onlangs werduitgevoerd door een museum is gelegen in het centrum van de stad.
Baai foto’s > Fethiye
Dag 2 - Gemiler Island , Oludeniz
Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive - Dag 2 Terwijl u van uw ontbijt geniet, geven wij u inlichtingen over de zeilroute en de veiligheidsprocedure van de jacht. Wij zetten vaar naar Ölüdeniz. Onze jacht meert aan in Ölüdeniz voor het middagmaal en een zwempauze. De volgende stop is aan het eiland Gemiler. Er wordt aangeraden om vroeg in de avond een wandeling te maken op het Eiland Gemiler en een bezoekje brengen aan de St. Nicholas Kerk dat toebehoorde tot het Byzantijnse tijdperk bovenop het eiland. Avondmaal en overnachting wordt in de Straat van Gemiler voorzien.
Dag 3 - Kas , Seven Capes
Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive - Dag 3 ‘s Morgen start het zeilen heel vroeg in de morgen om gezwin Yedi Burunlar (Seven Capes) te kruisen. We ankeren in de Baai van Yesilköy, dichtbij Kalkan, voor het ontbijt en om er van de zee te genieten. Daarna ankeren we in de Haven van Kas. Hier krijgt u de kans om rond te wandelen op Kas – een oude Griekse stad – en om er het nachtleven te ontdekken in Kas. Als één van de belangrijkste steden van Lycia, Kas won aan belang tijdens de Romeinse tijd en werd daarna het centrum van Episcopacy in het Byzantijnse tijdperk. Kas is een rijk land omringd door historische steden en sites van extreem historische waarde.
Baai foto’s > Kas Seven Capes
Dag 4 - Ucagiz Bay , Kekova , Tersane Island
Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive - Dag 4 Na het ontbijt varen we richting de verzonken stad Kekova. We stoppen voor een zwempauze en voor lunch in de baai van Tersan waar u een oude scheepswerf uit de Romeinse tijd kan ontdekken en een kerk uit de Byzantijnse tijd. Voor het avondmaal en overnachting ankert de gulet aan in de Baai van Ucagiz.
Dag 5 - Gokkaya Bay , Demre , Simena
Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive - Dag 5 Na het ontbijt meren we aan in Kaleköy (Simena) waar u de kans krijgt om mooie foto’s te maken van het oude Lycia. Voor de lunch en een zwempauze varen we naar Demre. Hier kunt u deelnemen aan een tocht van Cay Agzi Bay naar de ruïnes van Myra, een Lycische stad die eveneens de stad was van de Bisschop St. Nicholas die gekend was als de ‘beschermheer’ van de kinderen, de armen en de zeilers tijdens het Byzantijns tijdperk. We verankeren in de baai van Gökkaya voor het avondmaal en de overnachting.
Dag 6 - Kalkan
Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive - Dag 6 Uw gulet vaart naar Kalkan vroeg in de morgen en het ontbijt wordt opgediend in de haven van Kalkan. Van hier uit kunnen we extra uitstappen organiseren naar Lucische steden van Xhantos, de hoofdstad van Lycië, Patara – de handelsstad en haven en Letoon, die het belangrijkste religieus centrum is in de Lycische regio, kan ook worden inbegrepen in de tocht. We verankeren in Yesilköy voor het avondmaal en de overnachting.
Baai foto’s > Kalkan
Dag 7 - Samanlik Bay , Turunc Pinari
Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive - Dag 7 Een vroeg vertrek laat ons toe om te varen naar de Baai Turunc Pinari. Na het middagmaal meren we aan in de baai van Samanli voor een zwempauze. Voor het diner en de overnachting gaan we terug naar de haven van Fethiye.
Dag 8 - Fethiye
Fethiye Kekova Fethiye All Inclusive - Dag 8 De gasten verlaten de gulet met dierbare herninneringen van de tour om 10.30 na een hartig ontbijt.
Baai foto’s > Fethiye
 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net