Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Mykonos Bodrum

Cabin Charter Gulet Cruises Mykonos Bodrum Cabin Charter Toerprogramma
Dag 1 - Mykonos Island
Mykonos Bodrum - Dag 1 Welkom in Griekenland! Spring aan boord om er de kapitein, de bemanning en de kameraden reizigers te ontmoeten. Na ontmoeting met de reisleider in de namiddag is de rest van de avond vrij om zelf dit wondermooie eiland te ontdekken. Het is geen toeval dat dit, het meest cosmopolitische van de Griekse Eilanden, veel bezoekers wereldwijd aantrekt.

Hier maken de steile bergen, die men meestal in de Cycladen vindt, plaats voor lage, rotsachtige heuvels gecombineerd met prachtige stranden. De hoofdstad Hora met de kleurrijke haven in dewelke kleine vissersbootjes gezellig naast de luxejachten liggen, maakt een volledig ander beeld van dat van de meeste Egeïsche steden. Mykonos is verspreid over een vlakke regio met witgekalkte straten staan als witte briljante kubieke huizen met getrapte muren om op te zitten.
Baai foto’s > Mykonos Island
Dag 2 - Naxos Island
Mykonos Bodrum - Dag 2 We verlaten Mykonos in de vroege uurtjes richting Paros. Hier houden we een zwempauze. Daarna maken we koers richting Naxos. Het eiland Naxos is het grootste en meest centrale eiland in de Cycladen. Wanneer we het eiland per boot naderen, ziet men 2 kleine eilanden links en rechts van de haven, de ene met de kleine kerk van Myrtidiotissa en de andere, Palatia genoemd dewelke gelinkt is met de stad Naxos. De imposante poort, Portara is een oude marmeren tempel gewijd aan Apollo. Ligdamis beval dit te bouwen in de naam van God in de 6de eeuw v. C. Na de oriëntatiewandeling op het indrukwekkende eiland, krijgt u nog meer tijd om de stad te ontdekken en om te zwemmen in het warme water van de Egeïsche zee met een optionele excursie.
Baai foto’s > Naxos Island
Dag 3 - Ios Island
Mykonos Bodrum - Dag 3 Vroeg in de morgen lossen wij ons anker en varen we naar Ios. Een luie dag gevuld met zonnebaden, muziek beluisteren en maaltijden aan boord. We stoppen op een ideale zwemplek onderweg naar Ios – de bekende toeristenbestemming. De bezoekers komen er voor de gouden stranden en de karakteristieke Egeïsche architectuur. Ios is vooral bekend als party eiland met de levendige sfeer en oneindig plezier. De hoofdstad werd gebouwd op het punt waar de oude stad was, met witte ontplooide huizen, windmolens en smalle kleine straten die men kan zien vanop de heuveltoppen. We blijven ‘s nachts drijven in de baai.
Baai foto’s > Ios Island
Dag 4 - Santorini Island
Mykonos Bodrum - Dag 4 Bij de zonsopgang maken we ons klaar voor de magische zomer waanzin van het eiland Santorini. Men zegt dat de zonsondergangen in Santorini de beste ter wereld zijn. Vanaf Caldera, met adembenemende zichten van de vulkaan en de naburige eilanden. Santorini is één van de belangrijkste toeristische attracties in Europa met het geweldig klimaat en perfecte observatiecondities.
Baai foto’s > Santorini Island
Dag 5 - Amorgos Island
Mykonos Bodrum - Dag 5 Bij de zonsopgang maken we ons klaar voor de magische zomer waanzin van het eiland Santorini. Men zegt dat de zonsondergangen in Santorini de beste ter wereld zijn. Vanaf Caldera, met adembenemende zichten van de vulkaan en de naburige eilanden. Santorini is één van de belangrijkste toeristische attracties in Europa met het geweldig klimaat en perfecte observatiecondities.
Baai foto’s > Amorgos Island
Dag 6 - Levitha Island
Mykonos Bodrum - Dag 6 We zeilen naar Levita. Levita is eveneens een populair eiland in de Egeïsche Zee beroemd voor zijn witte huizen, lange stranden en rustige atsmosfeer.
Baai foto’s > Levitha Island
Dag 7 - Kos Island
Mykonos Bodrum - Dag 7 Deze morgen varen we naar het eiland Kos, de geboorteplaats van Hippocrates, ‘de vader van de Medische Wetenschap. Kos is het tweede grootste eiland van de 12 eilanden (Dodecanese eilanden). Het heeft een mild klimaat en heel vruchtbare landen. Het eiland heeft een 560 jaar oude boom, een 211 jaar oude fontein en 290 km strand. U kunt zwemmen aan het Lambi Strand dichtbij de haven van Kos.

Na onze dag te hebben doorgebracht op Kos vertrekken we naar Bodrum, het bekende toeristenoord in Turkije. Bodrum is het centrum van het nachtleven in de Egeïsche regio van Turkije en is beroemd voor de prachtige stranden en gullet cruise trips.

De geschiedenis van Bodrum gaat terug tot de 12e eeuw v. C. De stad heette ‘Halicarnassus’ en was de geboorteplaats van Herodotus, de ‘Vader van de Geschiedenis’ die hier leefde in de 5de eeuw v. C. Het Mausoleum van Koning Mausolos (350 v.C.) die één van de zeven wereldwonderen is, is eveneens in deze stad gelegen. De enige structuur dat overbleef van dat tijdperk is het amfitheater. Het is één van de oudste theaters in Anatolië met een zitcapaciteit van 13,000 gasten en ontvangt nog steeds tal van shows en concerten voor de kunstliefhebber van Bodrum.

Een andere plaats die u zeker moet bezoeken bij aankomst in Bodrum is de mijlpaal van de stad, ‘Het kasteel van Sin Pieter’. Het is één van de best bewaarde stukken architectuur met een geschiedenis die teruggaat naar de middelleeuwen. De Myndos Poort waardoor Alexander de Grote Halicarnassus binnen ging is een andere plaats die u zeker niet mag missen! Vanavond starten we met het ontdekken van de bars, pubs en het nachtleven van deze indrukwekkende stad.
Baai foto’s > Kos Island
Dag 8 - Bodrum
Mykonos Bodrum - Dag 8 De 8ste dag verlaten we de boot om 10.30 na het ontbijt.
Baai foto’s > Bodrum
 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net