Over Ons

Over guletjacht.nl

Guletjacht.nl is een volledig legale website die de online verkoop van ‘gulet cruises’ verzorgt aangeboden door Ariva Yachting Tourism and Trade Co. Ltd.

Guletjacht.nl opereerde reeds succesvol onder Ariva Yachting Tourism and Trade Ltd. Co., en is een product van 18 jaar rijke achtergrond en ervaring in de Turkse jacht toerisme industrie.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bodrum – één van de meest populaire regio’s op gebied van hotel resorts en jacht, waar de mooiste en meest luxueuze houten gulets van de wereld zijn gebouwd. Als vertrekpunt van het unieke ‘blue cruise’ avontuur, bedienen wij de volledige wereld, 24/7, profiterend van het voordeel om in de nabijheid te zijn van start en aankomsthavens zoals Marmaris, Göcek, Fethiye en Antalya. Aanvullend bieden wij ook cruise tours aan naar bekende Griekse eilanden als Kos, Rhodos en Symi voor de kust van het schiereiland Bodrum.

Ons team organiseert ‘blue cruises’ (privé gulet en cabine charter) uit eerste hand zonder tussenpersonen. We helpen persoonlijk onze klanten wat hun wensen betreft maar ook op gebied van tijd, kost en administratie. Wij streven ernaar om flexibele en zeer aangename ‘waar voor je geld’ vakantiediensten aan te bieden op maat gemaakt en volledig naar eigen wens.

Onze ‘Blue cruises zijn geen gewone boottrips’. Samen met onze voorgeprogrammeerde cabine rondleidingen en privé-reizen, organiseren wij eveneens huwelijksreizen, privé feestjes, culturele en archeologische reizen, private reizen en bijeenkomsten.

Guletjacht.nl is blij en extreem trots om professioneel tegemoet te komen aan aanvragen uit alle delen van de wereld, ongeacht het tijdsverschil. Met een hoog professioneel gehalte en een onberispelijke vaardigheid, hopen wij uw nr. 1 te worden bij uw jachtdiensten. Ons hoog dienstenniveau en individuele bezorgdheid voor onze gasten bezorgde ons een goede reputatie in de Turkse yacht toerisme industrie.

Wij nodigen u uit aan boord om van ongelofelijke zonsondergangen te genieten die u nog nooit eerder zag, zwemmen in de diepe blauwe zee, de mooiste baaien ontdekken, de lekkerste gerechten proeven die u nog nooit hebt gegeten en genieten van de verrukkelijkste dranken – kortom, om de zeevakantie van uw dromen te beleven.

Wij hopen u aan boord te mogen ontmoeten!

Isil Okumus
Customer Relations


Over Ons Over Ons Over Ons Over Ons

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]