Samenwerking

Partnership met Guletjacht.nl

Guletjacht.nl is succesvol actief in kwaliteitsjachten in de Middellandse Zee. Vele jaren ervaring in de jachting industrie en honderden succesvolle operaties hebben van ons een bekend jachtingagentschap gemaakt, gespecialiseerd in jachtverhuur, jachtverkoop en geprogrammeerde blue cruises in Bodrum, Marmaris, Fethiye, Gocek en Griekse Eilanden.

Guletjacht.nl werkt samen met andere jachtingagentschappen, reisagentschappen, tour operators en jachtmakelaars. Onze operatoren en agenten zijn toegewijd om de beste deals samen te stellen zoals private gulet charters, speciaal geprogrammeerde jachtcharters, cruises op maat van de klant, flexibele routes, catering en shore diensten.

Wat bieden wij onze agenten aan?

Met meer dan 300 gulet jachten in onze vloot, meer dan 50 cruise routes, meer dan 10 gegarandeerde aanbieders van cabin cruises in de Middellandse zee, guletjacht.nl biedt verschillende jachtdiensten aan hun agenten om hun competitiviteit te verbeteren. En dus, de verkoop door hun partners zal zeker verhoogd worden.

Guletjacht.nl, gespecialiseerd in op maat van de klant gemaakte cruises voor hun agenten. Ongeacht de behoefte van de klant, we hebben iets voor iedereen.

Guletjacht.nl richt zich tot het aanbieden van een onvergetelijke en indrukwekkende guletvakantie aan de gasten. Ze bieden een geweldige service voor, tijdens en na de cruise.

Guletjacht.nl biedt geaffilieerde sites aan in de volgende talen. Ook de documenten worden naar onze partners gestuurd in hun voorkeur taal hieronder.

  • Turks
  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Spaans
  • Italiaans
  • Russisch
  • Hebreeuws
  • Arabisch
  • Nederlands

Wij werkten reeds met talloze jacht- en reisagentschappen van over de hele wereld. En als u een lokale expert nodig hebt in het Middellandse Zeegebied die alles regelt voor uw klanten, word dan onze partner. Met onze lage prijzen en goede commissies, zal uw agentschap steeds het perfect reispakket vinden.

U kan onze guletjacht.nl partner worden door ons te contacteren op [email protected] . Het is een waar genoegen om al uw vragen te beantwoorden.

Informatie Agentschap

Naam Agentschap :* Licentienummer :
Lidmaatschap Agentschap : Hoeveel werknemers :
Telefoon : Fax :
Website :  
Adres Agentschap :
Stad : Staat/Provincie :
Postcode : Land / Regio :
Bijkomende Eisen :

Uw Contactinformatie

Uw Volledige Naam :*  
Leeftijd : Uw Nationaliteit :
Uw E-mailadres :* Alternatief E-mail :
Telefoon :  
Klik op afbeelding om te vernieuwen
*Verplichte Velden

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]