Havens in Turkije

Hoe ga je naar Turkije?

MET VLIEGTUIG : Er zijn verschillende vluchten vanuit bijna alle belangrijke luchthavens ter wereld die frequent vertrekken in april/mei en oktober/november naar de luchthavens van Bodrum en Dalaman. Vluchten zijn minder frequent tussen half november en april.

Plus, er zijn veel luchtvaartmaatschappijn die directe vluchten hebben naar Istanbul, Izmir en Antalya. Binnenlandse luchtvaartmaatschappijngen hebben ook regelmatige vluchten van en naar Bodrum en Dalaman. De vlucht van Istanbul naar Bodrum en Dalaman duurt ongeveer een uur.

We kunnen zoeken naar de meest kosteneffectieve vluchten voor onze klanten volgens hun budget. Of u kunt zelf zoeken naar de beste vluchten.

MET DE FERRY : regelmatige veerboten bieden diensten tussen de Griekse eilanden en de westelijke Turkse kusthavens van Bodrum, Marmaris en Fethiye, maar over het algemeen enkel tussen de lente en de herfst. Ferry dienstregelingen zijn beschikbaar op www.feribot.net.

MET DE BUS : er zijn veel busmaatchappijen met regelmatige diensten van/naar Bodrum, Marmaris, Fethye, Datca, Antalya, Kusasasi, Didim,Istanbul, Izmir en Ankara. Het tarief is goedkoop en de rit is heel comfortabel met full airco.

Bodrum

BodrumGelegen op een prachtig schiereiland, Bodrum is één van de mooiste baaien van de wereld en zeker de meest exclusieve vakantiebestemming van Turkije.

Bodrum was in de oudheid gekend als Halicarnassus, geboorteplaats van de grote historicus Herodotus en de site van Koning Mausolus’ graf, één van de zeven wereldwonderen van de Oude Wereld. Iedereen kan iets attractiefs vinden in Bodrum: betoverende wit geschilderde huizen, een internationale sfeer, u kunt er helder zwemmen, getijloos, warme zeeën. De avonden in Bodrum kunnen besteed worden in één van de vele restaurants en bars met fantastische zicht op het Middeleeuws kasteel. Daarna nachtclubs en uiteraard een aantal van de beste discotheken van Europa houden je aan de hang tot het ochtendgloren. Bodrum is één van de uitgangspunten van de Blue Cruise en de belangrijkste site voor de gulet bouw, sinds de oudheid beroemd voor zijn deskundige en bekwame ambachtslieden. Het is een perfecte haven voor inscheping voor een cruise naar de kloven van Gokova en Hisaronu, naar de Griekse eilanden of zelfs een enkele reis naar het mooie Gocek.

Gocek

GocekGocek is een klein stadje in het dirstrict Fethiye. Gocek herbergt zes significante jachthavens die het jachttoerisme in de regio aandoen. Een opvallend kenmerk van de stad is het feit dat de eilandhavens en baaien gelegen zijn in een groot en afgelegen baai. Door zijn ligging, geniet het natuurlijk een groot potentieel voor het jachttoerisme. Omdat Göcek een Geregistreerde zone voor Speciale Beschermingszones waar gebouwen met meerdere verdiepingen niet zijn toegestaan, voor overnachting zijn er twee-verdiepingen hotels, motels, apart-hotels en pensions liggen in het centrum van de stad en haar periferie. Göcek heeft alle belangrijke nodige infrastructuur, capaciteit en ruimte in een toeristisch centrum, nu is het bekend voor rustiger een stille stad in vergelijking met andere toeristische gebieden.

Fethiye

FethiyeFethıye is een stad in het zuiden van Turkije gelegen aan de oude stad Telmessos, ruïnes ervan kan men in de stad zien. In de omgeving is het mogelijk om een aantal van de mooiste grotten en baaien van de hele regio te vinden en daarom is Fethiye absoluut de perfecte plek voor een cruise op een gulet. Niet ver van de stad liggen er een aantal fantastische plaatsen te wachten om bezocht te worden: Oludenis, verkozen als beste toeristisch centrum ter werdeld door de Times en TheGuardian in 2007, een ongerept paradijs ook wel bekend als ‘Blue Lagoon’, ‘Butterfly Valley’ een geheime hemel op aarde; ‘Kayakoy’, een oud Grieks dorp verlaten na een bevolkingsuitwisseling tussen Turkije en Griekenland in 1923. Vanaf hier is het mogelijk te varen, hetzij naar Kekova of naar Marmaris en Bodrum.

Marmaris

MarmarisMarmaris is een havenstad en een bekende toeristische bestemming aan de Middellandse zee, gelegen in een verbluffend mooi schiereiland met pijnboom begroeide heuvels die steil naar de zee dalen, grillige kreken en de kleine rotseilandjes voor de kust. Ruïnes van het oude verleden zijn nog er nog steeds aanwezig, en voor iedereen is er het kasteel, maar vandaag is er nog weinig over van het slaperige vissersdorp dat Marmaris was enkele decennia geleden. Hotels en resorts vulden het gebied sinds bouw en de toerismeboom in de jaren 80 en Marmaris veranderde in één van de populairste bestemmingen van Turkije. Marmaris komt echt tot leven als de zon ondergaat, met tal van bars en clubs open tot in de vroege ochtenduren... Het leven van Marmaris verslaat alles aan de Turkse kust. Het is ook een belangrijk centrum voor zeilers, met twee grote en een aantal kleinere jachthavens en een haven voor inscheping voor Blue Cruises met mogelijke routes naar Bodrum, de Griekse eilanden of Fethiye.

Antalya

AntalyaAntalya ligt aan de Middellandse Zeekust van Turkije en is het centrum van Turkije’s toeristische industrie. En het is makkelijk te begrijpen waarom: historische sites vlakbij (Xanthos-Letoon, Side, Phaselis, Aspendos), lange stranden, een populair nachtleven en een perfect klimaat zijn enkele van de reden. De historische wijk van Antalya is een prachtig gebied van de binnenstad voor wat sightseeing, winkelen en eveneens eten. Het is een doolhof van smalle straatjes vol met kleine winkeltjes om er souvenirs te kopen en cafes om er van Turkse thee te nippen of een traditionele waterpijp (nargile) te roken.
Antalya is ook een mogelijke haven voor inscheping voor een Blue Cruise en biedt een suggestieve omgeving en locaties als Kekova en Phaselis.

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]