Eiland Anafi

Eiland Anafi

De stranden op Anafi zijn kristalhelder en net. Ofwel kiezel of zand, alle stranden op dit eiland bieden alle rust die u op uw vakantie verdient. De meest populaire stranden zijn gelegen rond de haven met ook Agios Nikolaos en Kleisidi. Ook hier zijn er enkele tavernes en kamers te huur. Om naar andere stranden op het eiland te gaan, kunt u wandelen (korte afstanden naar Anafi) of de boot nemen die tochten naar de eilande organiseert.

Het enige dorp en hoofdstad van Anafi is Chora, slechts 20 minuten wandelen vanaf de haven. Chora werd gebouwd tussen de berghellingen met mooie zichten op de zee en het ruwe landschap van Anafi. Dit is de regio waar de meeste activiteit is geconcentreerd en waar de meeste voorzieningen en diensten kunnen gevonden worden. Een andere bezienswaardigheid is ook de stelselmatigheid rond de haven, maar het bestaat enkel uit vakantiehuizen, dus onbewoond in de winter.


Eiland Anafi Eiland Anafi Eiland Anafi Eiland Anafi

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]