Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.


HET LEVEN OP GULETS

Welkom aan boord!

Indien je nog nooit op traditionele cruise van een gulet jacht bent geweest, heb je zeker iets gemist. In tegenstelling tot grote schip cruises, brengt een gulet jacht je eenvoudige maar mooie genoeges van het leven. Dergelijke cruises gaan niet enkel over zon, zand en zee. Het gaat ook over het verkennen van de schoonheid en de overvloed van de natuur, het ontrafelen van de geschiedenis, een voorproefje krijgen van de lokale cultuur en keuken en van de tijd van je leven genieten.
Dichtbij de oevers, meestal in de baaien en cover, gulet cruises zorgen ervoor dat je nooit ruwe wateren tegenkomt. Een gulet meert meestal aan in kleine baaien op 20-30 meter van de kust om te overnachten. In een weekcruise kunnen passagiers genieten van shoppen en dineren in restaurants aan wal of genieten van een bruisend nachtleven als de cruise is aangemeerd in de wateren van een kustplaats.

De Blue Cruise laat u ruim de tijd voor sightseeing, zwemmen en snorkelen in de ongerepte en helderblauwe wateren, zonnen op het dek of op het strand waar de gulet is aangemeerd of wandelen en oude ruïnes verkennen. Mits een kleine toeslag kunt u ook genieten van de adrenalineverhogende sporten al waterskiën, jetskiën, windsurfen en varen met bananenboten. Overdag wordt er meestal gevaren en gezeild als er genoeg wind is.
De gulet nadert de kust rond lunch en dinertijd en laat het anker zakken op een eenzame baai, in de buurt van ruïnes, in een klein dorp of weg van een eiland. Elke dag houdt twee stops in, zodat passagiers kunnen zwemmen, windsurfen, snorkelen, zonnen neem een kijkje aan wal of ontspan gewoon onder een zonnescherm. De avond wordt wordt afgesloten met een heerlijk diner, inclusief een occasionele grill en verrassingsentertainment door de kapitein en de crew in de vorm van muziek, dans, plezier, stoeien en lachen!

Het hart van een gulet jacht cruise ligt in het bieden van ontspanning en recreatie met de eenvoudigste geneugten in het leven.

WEER

Het klimaat in Turkije en de Griekse Eilanden speelt een belangrijke rol bij het uitmuntend cruisen die dit gebied biedt. Het vaarseizoen begint idealiter begin april en eindigt in oktober, met juni, juli en august die het warmste kwartaal zijn. Terwijl april en october bijna 8 tot 9 uren zonneschijn bieden per dag, mei en september zijn veel koeler en rustiger en zijn het perfecte ogenblik om te cruisen, wandelen en ontdekken.

GEMIDDELDE TEMPERATUREN (°C/°F)

  April Mei Juni Juli Aug Sep. Oct.
Luchttemperatuur 21/70 26/79 30/86  33/91  33/91 29/84 24/75
Watertemperatuur 15/60 18/65 21/70 24/75 25/77  23/74 21/70

 

WIND (Gemiddelde richting en kracht in knopen)

  April Mei Juni Juli Aug Sep. Oct.
Richting BKB BKB KB KB KB KB BKB
Watertemperatuur 13.6 13.0 13.0 13.0 13.6 13.6 11.4

WAT NEMEN WE MEE

We raden aan:

 • Enkele lange broeken/jeans voor landexploraties voor zover de paden en de oude sites niet gewist werden en u zult geitenpaden volgen met enkele stekelige struiken.
 • Shirts met zowel lange als korte mouwen samen met een zonneklep of hoofdbedekking.
 • Een trui en windjack voor koeler avonden, vooral tijdens het vroege of late seizoen.
 • Strandlakens, tal van zonnebrandmiddelen, voorgeschreven medicatie en zonnebrillen. Voor de geïnteresseerden in het snorkelen, bieden wij snorkels, flippers en duikbrillen aan. Maar u kunt ze ook zelf meenemen.
 • Neem een slaapzak mee als je dat wenst om te slapen onder de glanzende parasol van sterren, dat wil zeggen op het dek van de gulet. Wij bieden beddengoed en handdoeken aan voor gebruik in de hutten. U mag ook een set lakens verwachten in het hoogseizoen, en een onderlaken en dikke katoenen lakens tijdens de lente en de herfst.
 • Uw bezittingen meebrengen in een opvouwbare zak in plaats van een koffer is sterk aanbevolen. Zakken zijn veel makkelijker om op te bergen? Pak licht want hutten zijn beperkt in ruimte en neem een licht rugzak mee voor excursies aan wal.

JACHT CREW

De bemanning op onze gulets bestaat uit 2 tot 5 mensen kapitein inbegrepen, waaronder een chef en de zeilers. Alle bemanningsleden zijn hoog gekwalificeerd.Kapiteins worden geselecteerd uit een groep van ervaren en erkend mariniers met een brede kennis in zeilen op de zeeën en kusten in de omgeving. Onze koks zijn gespecialiseerd in zowel lokale als internationale gerechten die uw smaakpapillen zeker zullen behagen. De bemanningsleden (afhankelijk van de gekozen boot) spreken engels van basis tot gevorderd niveau. Sommige van hen spreken eveneens Duits, Frans, Russisch of Italiaans. Onze crew doet zijn best om u te voorzien van een comfortabele en aangename cruise. Ze zijn echt vriendelijk en altijd enthousiast om u bij te staan en te voldoen aan uw wensen en eisen.

WATERSPORTEN

Gulet jachten zijn uitgerust met surfplanken, sloepen met buitenboordmotor en vis- en snorkeluitrusting. Er zijn ruime mogelijkheden voor verschillende waterporten zoals jet-skiën, waterskiën en bananenbootvaren tegen redelijke meerprijzen georganiseerd door speciale watersportgroepen op de verschillende baaien die we bezoeken. We kunnen ook op verzoek zorgen voor jetskie- en waterskie-uitrusting voor verhuur tijdens uw charter.

EXCURSIES

Gulet Yacht Charters bieden u ook de mogelijkheid om excursies te doen aan wal die u de nabijgelegen lokale steden laten verkennen alsook historische en natuurlijke bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld het Bodrum-Gökova-Bodrum programma laat u Marmaris bezoeken en ontdekken en in het Marmaris-Fethiye-Marmaris programma kunt u Caunos bezoeken. Historische bezienswaardigheden, ruïnes en natuurgebieden, vogels kijken en jeepsafari’s zijn een aantal andere verrukkingen die u te wachten staan.

Wij organiseren eveneens shopping tours naar de lokale ambachtelijke centra of de levendige bazaars zodat u Turks handwerk, tapijten, lederwaren, sieraden, textiel, cadeau-artikelen kunt bekijken en kopen.

 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net