Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

1. Aanvaarding van Het Gebruik van www.guletjacht.nl Algemene Voorwaarden

Uw toegang tot en het het gebruik van www.guletjacht.nl is uitsluitend aan deze Algemene Voorwaarden onderworpen. U zult de website niet onwettelijk gebruiken of verboden bij deze Algemene Verkoopsvoorwaarden. Door het gebruik van de website aanvaardt u volledig de termen, condities en disclaimers opgenomen in deze kennisgeving. Indien u deze Algemene Voorwaarden niet aanvaardt dan moet u het gebruik van deze website onmiddellijk stoppen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

Alle copyright, trade marks, design, rechten, bron codes, tekst, patenten en andere intellectuele eigendomsrechten (geregistreerd en niet geregistreerd) in en op onze website en de volledige inhoud (inclusief alle applicaties) die zich op de site bevinden, blijven volledig eigendom van guletjacht.nl of zijn licentiehouders (inclusief andere gebruikers)

Bij toegang tot de website aanvaardt u dat u enkel de inhoudt enkel dient voor persoonlijk en niet commercieel gebruik. Niets van de inhoud mag gedownload worden, gecopieerd, gereproduceerd, overgemaakt, opgeslagen of gedistribueerd worden zonder voorafgaande geschreven toestemming van de copyright houder. Dit houdt niet in: downloaden, kopiëren en of printen van pagina’s voor persoonlijk niet commercieel prive gebruik.

U kunt niet:

2-1 Materiaal van onze website herpubliceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

2-2 Materiaal van onze website verhuren of verkopen.

2-3 Een publieke voorstelling houden met inhoud van onze website.

2-4 Reproduceren, dupliceren, kopiëren of anders exploiteren van materiaal van onze website op welke manier ook, behalve voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

2-5 U stemt er ook mee in om de content van onze site niet aan te passen, te wijzigen of om er een afgeleid werk van te maken, behalve voor uw eigen persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

2-6 Herverdelen van enige inhoud van onze website, met inbegrip van andere websites.

3. Wijzigen van Gebruiksvoorwaarden.

www.guletjacht.nl houdt zich het recht voor om:

3,1 De website (tijdelijk of permanent) wijzigen of verwijderen of een gedeelte ervan zonder toestemming en u bevestigt dat www.guletjacht.nl niet aansprakelijk kan zijn voor wijzigingen of verwijderingen.

3,2 De Algemene Voorwaarden op elk ogenblik wijzigen, en uw voortdurend gebruik van de Website bij een wijziging wordt uw aanvaarding geacht van dergelijke verandering.

4. Links naar websites van derden.

De website www.guletjacht.nl kan links bevatten naar websites van derden die gecontroleerd en onderhouden worden door anderen. Elke link naar andere websites is geen goedkeuring van deze websites en u neemt kennis en aanvaardt dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud of beschikbaarheid van dergelijke sites.

5. Beperkingen van onze beschikbaarheid.

www.guletjacht.nl garandeert niet dat beschikbare functies op onze website niet ononderbreekbaar of foutvrij zijn, dat fouten zullen hersteld worden of dat de server die de website beheert vrij is van virussen en/of bugs. U erkent dat het uw verantwoordelijkheid is om voldoende procedures en viruscontroles (inclusief anti-virus en andere veiligheidscontroles) te implementeren om uw specifieke wensen te voldoen.

6. Beperkte toegang.

Het is mogelijk dat in de toekomst delen (of de volledige) van de websites beperkt toegankelijk worden en volledige rechten reserveert om dit te doen. Als, op elk punt, wij u een gebruikersnaam en paswoord bezorgen om beperkt toegankelijke delen van de website te bezoeken, dan moet u er voor zorgen dat de gebruikersnaam en het paswoord vertrouwelijk blijven.

Wij houden ons het recht voor om uw gebruikersaccount naar goedduken uit te schakelen, zonder voorafgaande uitleg.

7. Gebruikersbijdrage aan onze website.

Door om het even welke bijdrage te delen (inclusief tekst, foto’s, grafieken, video en audio) met guletjacht.nl aanvaardt verleent u guletjacht.nl, zonder kosten, goedkeuring om het materiaal te gebruiken op welke wijze dan ook (inclusief wijzigingen en aanpassingen voor operationele of editoriale redenen)

Copyright van uw bijdrage blijft bij u en deze toelating is niet exclusief en u kunt verder het materiaal gebruiken op welke manier dan ook inclusief toelating van gebruik door anderen.

Opdat guletjacht.nl uw bijdrage zou kunnen gebruiken, bevestigt u dat uw bijdrage uw eigen origineel werk is, niet lasterlijk is en zal geen Turkse wetten overtreden, dat u het recht heeft om guletjacht.nl de toestemming te geven om uw bijdrage te gebruiken.

8. Beperkte Garanties

Wij trachten ervoor te zorgen dat alle inhoud op onze website correct is, voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, wij wijzen alle verklaringen en garanties af met betrekking tot de site en alle materiaal daarop, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot impliciete garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel, in geen geval zijn wij verantwoordelijk voor indirecte, speciale, incidentiële of consequentieel verlies of beschadiging die kan ontstaan met respect voor de site, zijn gebruik of met respect voor andere uitrusting of eigendom, of voor verlies van voordeel, zakelijk, goodwill of verwachte besparingen, ook al waren werden we ingelicht over de mogelijkheid van dergelijk verlies.

9. Volledige Overeenkomst

Deze gebruiksvoorwaarden, samen met onze privacy politiek, maakt de volledige overeenkomst tussen u en ons in verband voor uw gebruik van onze website.

10. Verbreking

Als één van de Algemene Voorwaarden ongeldig, illegaal of afdwingbaar wordt verklaard voor om het even welke reden door de rechtbank van bevoegd gerechtsgebied dan zal de betreffende voorwaarde ongeldig zijn en de overige Algemene Voorwaarden blijven over en blijven volledig van kracht en blijven bindend en afdwingbaar.

11. Toepasselijk Recht

Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wet van Bodrum en valt hierbij onder de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Bodrum.

12. Registraties en Toestemmingen van toepassing op guletjacht.nl

Guletjacht.nl is BTW geregistreerd en ons nummber is 0790355089

Contacteer guletjacht.nl in verband met deze Algemene Voorwaarden

De volledige naam van onze firma is Ariva Yatcilik A.S.

Ons adres is Yokuşbaşı Mah. Emin Anter Bulv. No:97/1 Bodrum, Mugla – Turkije

U kunt ons contacteren via email op gulet@guletyacht.net

 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net