Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Jacht huur management

Indien u eraan denkt om de jacht die u bezit of denkt aan te kopen, een aantal weken voor eigen rekening te gebruiken per jaar en bij lege periods te verhuren dan kunt u ons professioneel jacht charter management programma volgen. Binnen uw Jacht charter programma, wordt uw jacht verhuurd via verschillende meertalige websites, internet promotie en advertenties, touroperators met wie we internationale samenwerkingen aangaan, beurzen waaraan we deelnemen, onze vertegenwoordigers en onze marketing afdeling, elk expert binnen hun vakgebied, op de meest voordelige manier door uw jacht te promoten op internationale markten verhoogd dit zijn waarde verkrijg je een apart inkomen dat de routine vaste kosten van de jacht dekt.

Hoe kan ik mijn jacht via jullie verhuren?

Eerst en vooral, de jacht die u wilt verhuren moet geankerd liggen in de haven van Bodrum, göcek, Fethiye of Marmaris en moet minstens 3 cabines hebben met douche en mag niet ouder zijn dan 25 jaar. Indien u jacht aan deze criteria voldoet, bezorg ons dan algemene informatie over uw jacht door onderstaand formulier in te vullen om de procedure te starten. Door u zo snel mogelijk te contacteren, zal onze klantendienst u de nodige details bezorgen.

Vooraleer ons te contacteren!

Vooraleer u ons contacteert willen wij u op de hoogte brengen over de onderwerpen die u nieuwsgierig maken, door algemene indruk te geven over het jacht charter management programma. Hoe dan ook, het zou ons een genoegen zijn indien u ons zou contacteren binnen de kantooruren voor meer informatie.

We kunnen ons jacht charter management analyseren onder 3 verschillende titels.

1e mogelijkheid – Center Agentschap

Na overeenkomst over de huurperiode, prijzen en alle nodige informatie over de jacht, een wederzijds ‘Center Agency Contract’ met bepaalde periode wordt getekend.

Met dit contract wordt ons agentschap verantwoordelijk voor de marketing, publiciteit en verhuurdiensten van uw jacht. U of een andere persoon of ander agentschap uitgezonderd een kantoor dat door ons werd aangeduid kan uw jacht verhuren zonder onze tussenkomst of prijszetting. Zij kunnen de klant naar ons doorsturen, de nodige beschikbare informatie bezorgen of de prijs inclusief onze commissie aan hun klanten bezorgen voor de nodige huur aanvragen.

Bestaande bemanning zetten hun werk verder in het system, echter indien onze firma vindt dat sommige van de bestaande crew niet voldoen aan de klantenrelatie of ervaring, kunnen bemanningsleden vervangen worden, in overleg met de jachteigenaar.

De uitgaven die er tijdens de huurtermijn kunnen uitkomen worden verdeeld zoals vermeld in ons contract en niemand van de andere partijen mogen geen extra betalen vragen los van deze waarvoor ze verantwoordelijk zijn.

In dit systeem is ons bedrijf verantwoordelijk om de bedragen te betalen overeengekomen met de jachteigenaar, zonder enige korting als nettoprijs voor iedere reservatie. Een percentage van de betalingen worden aan de eigenaar betaald bij reservatie en de rest wordt betaald bij het einde van de reis, ten laatste.

This system is the most profitable “yacht charter management” system with the chance to make sales at the highest occupancy possible as the agencies apart from the center agency can also rent, with the yacht owner taking minimum risk.

Dit systeem is de meest voordelige ‘yacht charter management’ met de hoogst mogelijke kans op bezetting omdat de agentschappen los van het center agentschap ook kan verhuren met de jachteigenaar die een minimum aan risico’s neemt.

2de mogelijkheid – Vraag – verkoop systeem

In deze versie van ons yacht charter management program, de eigenaar moet zijn jacht niet toevertrouwen aan een agentschap, persoon of geen enkel contract tekenen.
In dit systeem waarbij de prijzen vaststaan vanaf het begin van het reservatiejaar, bijhouden van de leegstaand en bezetting van de jacht is de verantwoordelijkheid van de eigenaar.

Als één van onze klanten een jacht zoekt waarbij u jacht voldoet aan zijn wensen, samen met de informatie over de beschikbaarheid die we van u ontvingen, geven wij u de nodige informatie aan onze klant en hem proberen te verhuren. In dit systeem is er geen huurgarantie. Wij wensen te benadrukken dat ons professioneel verkoopsteam zij uiterste best doet om de beste charter graphic te bekomen voor uw jacht.

3e mogelijkheid – Langetermijnverhuur

Ons agentschap kan uw jacht volledig verhuren uitgezonderd op de data dat u zelf de jacht gebruikt voor uw vakantie. In dit systeem ontvangt u sowieso de jaarlijkse huurprijs, het risico dat uw jacht al dan niet verhuurd is raakt u niet. De uitgaven die de eigenaar moet voor de vorige mogelijkheden, zoals bemanning, brandstof, havenkosten enz. wordt volledig onze verantwoordelijkheid in dit systeem. Hoe dan ook de enige negatieve kant in dit systeem is de mogelijkheid dat het lagere prijzen/winstmarges zal opbrengen in vergelijking met de andere mogelijkheden.

Voor meer informative, contacteer ons?

 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net