Eiland Paros

Eiland Paros

Een van de redenen voor de populariteit van het eiland Paros zijn de exquisite stranden die het te bieden heeft: authentiek of georganiseerde stranden met ligzetels en parasols, stranden om te surfen of party stranden, alles is er en wacht om bezocht te worden. De bekendste is: Golden Beach, Kolimithres, Parasporos, Santa Maria, Pounda en meer...

Het eiland Paros heeft ook charmante dorpjes. De hoofdstad Parikia is een charmante stad met een concentratie van activiteiten. Het tweede belangrijk dorp op het eiland is Naoussa, bekend voor het cosmopolitisch leven en één van de mooiste van Griekenland.

Paros is gekend voor het nachtleven, als derde in de Cycladen wat entertainment betreft na Mykonos en Ios. Er zijn een overvloed aan bars en nachtclubs in Parikia en Naoussa.


Eiland Paros Eiland Paros Eiland Paros Eiland Paros Eiland Paros Eiland Paros Eiland Paros Eiland Paros

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]