Eiland Serifos

Eiland Serifos

De dorpen op Serifos hebben een traditionele kleur en zijn gebouwd volgens de Cycladische architectuur met witgekalkte huizen, kleine schilderachtige kapellen en de windmolens. Naast de toeristische kustplaatsen bezoek dan ook eens de minder drukke bergachtige dorpen. De kustlijn met zijn totale lengte van 81 km biedt Serifos meer dan 70 stranden en kleine luwe baaien voor ieders smaak, rotskusten, kiezelstanden, gouden zandstranden met kristalhelder water, sommige alleen per boot bereikbaar en anderen met de auto of te voet door een wandeling door de schilderachtige wandelpaden. De meest kosmopolitische zijn gelegen in de buurt van Livadi. Anderen: Agios Sostis, Ganema, Koutalas en meer.

Het nachtleven in Serifos heeft een goede vibe en wordt verrijkt door traditionele plaatsen zoals tavernes en goede restaurants waar gerechten gebaseerd zijn op de lokale delicatessen van het eiland. Er zijn clubs en bars-de meeste gelegen in Livadi- sluiten ‘s avonds laat of ‘s morgens vroeg, waar u kunt genieten van een drankje, dansen en luisteren naar buitenlandse of lokale muziek.


Eiland Serifos Eiland Serifos Eiland Serifos Eiland Serifos Eiland Serifos Eiland Serifos Eiland Serifos Eiland Serifos

Wij zijn er trots op om de beste charter gulet jacht te vertegenwoordigen in Turkije en hebben meer dan 10 jaar ervaring ermee. Ons deskundig team zorgt ervoor dat de charters professioneel worden behandeld van begin tot einde voor de huurders.

SIRRIBIR OKUMUS
Directeur


Geef ons uw wensen door zodat wij u kunnen bijstaan in het vinden van de perfecte jacht.

Ondersteuningsteam
Directeur - S.OkumusS.Okumus
Directeur
[email protected]
Klantendienst - I.OkumusI.Okumus
Klantendienst
[email protected]
Operatie Manager - E.KantarmisE.Kantarmis
Operatie Manager
[email protected]
Sales Manager - E.ArıE.Arı
Sales Manager
[email protected]
Verkoopsconsulent - A.KantarmisA.Kantarmis
Verkoopsconsulent
[email protected]
Technisch D. - O.PorkarO.Porkar
Technisch D.
[email protected]