Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi

Cabin Charter Gulet Cruises Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi Cabin Charter Toerprogramma
Dag 1 - Bodrum
Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi - Dag 1 Aan boord gaan start om 15:30 in de haven van Bodrum. Op de eerste dag blijft onze gulet geankerd in de haven van Bodrum waar we dineren en overnachten. Vroeg aangekomen gasten kunnen hun bagage op ons kantoor achterlaten.

De geschiedenis van Bodrum gaat terug tot de 12e eeuw v. C. De stad heette ‘Halicarnassus’ en was de geboorteplaats van Herodotus, de ‘Vader van de Geschiedenis’ die hier leefde in de 5de eeuw v. C. Het Mausoleum van Koning Mausolos (350 v.C.) die één van de zeven wereldwonderen is, is eveneens in deze stad gelegen. De enige structuur dat overbleef van dat tijdperk is het amfitheater. Het is één van de oudste theaters in Anatolië met een zitcapaciteit van 13,000 gasten en ontvangt nog steeds tal van shows en concerten voor de kunstliefhebber van Bodrum.

Een andere plaats die u zeker moet bezoeken bij aankomst in Bodrum is de mijlpaal van de stad, ‘Het kasteel van Sin Pieter’. Het is één van de best bewaarde stukken architectuur met een geschiedenis die teruggaat naar de middelleeuwen. De Myndos Poort waardoor Alexander de Grote Halicarnassus binnen ging is een andere plaats die u zeker niet mag missen! Na het diner kunt u kennismaken met andere gasten op de gulet of een toffe bar bezoeken in de Bodrum Bar Street. Bodrum is heel gekend voor het bruisende nachtleven.
Baai foto’s > Bodrum
Dag 2 - Kos Island
Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi - Dag 2 Tijdens het volgende ontbijt wordt u geïnformeerd over de reisweg en de gulet. Na het invullen van de douaneformaliteiten varen we naar het eiland Kos.

Asclepion, gekend als de geboorteplaats van Hippocrates, de ‘Vader van de Medische Wetenschappen’ is hier gelegen. Al de mensen met gezondheidsproblemen afkomstig uit het oostelijke Middellandse zeegebied werden in Kos behandeld. Kos is het tweede grootste eiland van de 12 eilanden (Dodecanese eilanden). Het heeft een mild klimaat en heel vruchtbare landen. Het eiland heeft een 560 jaar oude boom, een 211 jaar oude fontein en 290 km strand. U kunt snel zwemmen aan het Lambi Strand dichtbij de haven van Kos. Kos is één van de eilanden met het beste nachtleven. Nafklirou, een straat vol bars, is altijd druk, kleurrijk en levendig.
Baai foto’s > Kos Island
Dag 3 - Leros Island , Pserimos Island
Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi - Dag 3 We starten de cruise vroeg in de morgen naar het eiland Pserimos voor ontbijt een een zwempauze. Daarna varen we naar het mooie eiland Leros.

Leros is een groen, bergachtig eiland met hoge kliffen en tal van kleine baaien en dorpjes. Na de lunch en de zwempauze in Xerakampos meren we aan in de haven van Lakki of Agia Marina Port gelegen in het oosten. U Moet Platanos bezoeken, de belangrijkste stad van Leros met steile trappen, smalle straten en bloementuinen. Vanaf Platanos kunt u de trappen nemen die naar het Kasteel van Leros leiden, 300 treden beklimmen! Huur een fiets of ontdek te voet een eiland.
Dag 4 - Patmos Island
Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi - Dag 4 We varen vroeg in de morgen naar het eiland Patmos. We houden er een zwempauze in een baai rond het eiland. Patmos is geen groot eiland, maar één van de bekendste. Het was hier dat St. John het laatste deel van ‘De Apocalyps van John’ afwerkte, en dit is de reden waarom Patmos soms ‘Jeruzalem van de Egeïsche Zee’ genoemd wordt. Het klooster van St. John’s torens boven de hoofdstad – een dorp Chora genoemd – en eigenlijk ademt het hele eiland geloof en toewijding.
Baai foto’s > Patmos Island
Dag 5 - Lipsi Island
Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi - Dag 5 We zetten de zeilen richting Lipsi Eiland en houden een zwempauze in één van de vele kleine eilandjes voor Lipsi. Het eiland Lipsi is beroemd voor de vele mooie zanderige stranden zoals Platis en Giolos met hun kristalgroen water. De hoofdstad met de witte huizen, talrijke tavernes, cafetarias en restaurants is gelegen in de kleine natuurlijke haven. Op het eiland ligt de Kerk van Catopanaghia gebouwd in de 7de eeuw, zeker een bezoek waard, samen met de Kerk van Panopanaghia die dateert van de 15e eeuw.
Baai foto’s > Lipsi Island
Dag 6 - Kalymnos Island
Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi - Dag 6 Na de zwempauze in een mooie baai rond het eiland Kalymnos, enteren we de haven Pothia, de hoofdstad van het eiland. De eilandbewoners kozen sponsduiken als broodwinning gedurende eeuwen. Er zijn mooie stranden zoals Massouri, Mirties en Vlyhadia rond het eiland.
Baai foto’s > Kalymnos Island
Dag 7 - Akvaryum Bay , Aspat , Turgutreis
Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi - Dag 7 We enteren Turkije en vullen de nodige douaneformaliteiten in Turgutreis. We houden een zwempauze in de Aspat Baai. U zult er de bekende Aspat tower zien. Na het ontbijt varen we naar Aquarium baai. Deze prachtige plaats heeft kristalblauw en proper water. Perfect om te zwemmen en het leven onder water te zien. De laatste overnachting en diner gebeurt in de haven van Bodrum.
Dag 8 - Bodrum
Bodrum Griekse Eilanden Jacht Richmond Vi - Dag 8 De gasten verlaten de gulet met kostbare herinngeringen van de reis om 10.30 am na een hartig ontbijt.
Baai foto’s > Bodrum
 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net