Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum

Cabin Charter Gulet Cruises Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum Cabin Charter Toerprogramma
Dag 1 - Bodrum
Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum - Dag 1 Het instappen gebeurt om 15.30 in de haven van Bodrum. Op de eerste dag blijft de gulet in de haven van Bodrum voor diner en overnachting. Vroege gasten kunnen hun bagae achterlaten op ons kantoor.

De geschiedenis van Bodrum gaat terug tot de 12e eeuw v. C. De stad heette ‘Halicarnassus’ en was de geboorteplaats van Herodotus, de ‘Vader van de Geschiedenis’ die hier leefde in de 5de eeuw v. C. Het Mausoleum van Koning Mausolos (350 v.C.) die één van de zeven wereldwonderen is, is eveneens in deze stad gelegen. De enige structuur dat overbleef van dat tijdperk is het amfitheater. Het is één van de oudste theaters in Anatolië met een zitcapaciteit van 13,000 gasten en ontvangt nog steeds tal van shows en concerten voor de kunstliefhebber van Bodrum.

Een andere plaats die u zeker moet bezoeken bij aankomst in Bodrum is de mijlpaal van de stad, ‘Het kasteel van Sin Pieter’. Het is één van de best bewaarde stukken architectuur met een geschiedenis die teruggaat naar de middelleeuwen. De Myndos Poort waardoor Alexander de Grote Halicarnassus binnen ging is een andere plaats die u zeker niet mag missen! Na het diner kunt u kennismaken met andere gasten op de gulet of een toffe bar bezoeken in de Bodrum Bar Street. Bodrum is heel gekend voor het bruisende nachtleven.
Baai foto’s > Bodrum
Dag 3 - Bozburun , Kizil Island , Dirsekbuku
Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum - Dag 3 Ontbijt wordt opgedien in Dirsekbuku. Na het ontbijt varen we naar Kizil Eiland voor de lunch en een zwembreak. Onze laatste stop is in Bozburun. Bozburun is een klein vissersstadje. Deze regio was populair en passend voor sponsduiken maar op heden zijn de bewoners van het eiland niet langer in sponsduiken geïnteresseerd omdat het financieel niet meer opbrengt en niet meer veilig is. De laatste jaren is het sponsduiken vervangen door gulet toerisme.
Dag 4 - Rhodes Island
Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum - Dag 4 We varen naar Rhodos vroeg in de morgen. Rhodos is het grootste van de Dodecanese Eilanden. Het eiland is een populaire vakantiebestemming geworden want het heeft één van de best bewaarde en de grootste Europese middeleeuwse stad en geniet van warm water gedurende 300 dagen per jaar.

Rhodos was de bakermat voor vele beschavingen beginnend met de ridders van St. John in de Middeleeuwen, daarna de Ottomanen en later de Italianen. Dus heeft het eiland een historische harmonie en schoonheid. Hier kunt u deelnemen aan een optionele Oude Stad tour.

De belangrijkste haven van Rhodos is Rhodos City wat dezelfde naam is van het eiland. Andere interessante plaatsen zijn Lindos en Kamiros. De stad die nog steeds omwald is door een 12 meter dikke muur geeft u het gevoel dat u terugreist naar de Middeleeuwen, vooral als u rond de smalle geplaveide straatjes wandelt. Na het diner raden wij te zeerste aaan om te genieten van een toffe nacht uit in Rhodos City
Baai foto’s > Rhodes Island
Dag 5 - Symi Island
Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum - Dag 5 We zeilen naar Symi Eiland en ankeren aan in de haven van Symi voor lunch en een zwembreak. We meren aan in Symi Port in de late namiddag.U kunt er de kustlijn bezoeken met de neoklassieke huizen en de perifere wijken. U zult zeker van het eiland Symi houden voor dennen-en eikenbossen en unieke baaien. U kunt er deelnemen aan de optionele tour naar het Klooster van Panormitis gelegen in de goed beveiligde baai in de zuiderlijk deel van Symi.
Baai foto’s > Symi Island
Dag 6 - Nisyros Island , Kos Island
Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum - Dag 6 Nisiros is een klein eiland in het midden van de Dodecanees complex, heeft tal van natuurlijke schoonheden en een rijke culturele erfenis die levend wordt gehouden door de bewoners. De geomorfologische meest karakteristiek kenmerk van het eiland is de vulkaan. Er wordt gezegd dat Nisyros is ontstaan na een reeks van vulkaanuitbarstingen, wat uniek is voor Griekenland. De vulkaan van het Eiland Nissiros wordt beschouwd als actief en omdat de kraters makkelijk toegankelijk zijn, wordt het door duizenden wetenschappers wereldwijd bezocht het hele jaar door. De vulkaan en de sereniteit die men ervaart in de pittoreske dorpjes van het eiland Nissiros zijn twee van de belangrijkste bezienswaardigheden die u echt zullen boeien. Tot slot heeft het eiland een rijke fauna en flora waarvan specialisten zeggen dat ze uniek is.

Het eiland Kos is zeker het bezoeken waard. Kos is het eiland waar Hippocrates werd geboren, de vader van de geneeskunde. Het derde grootste eiland van de Dodecanese is een heel groen eiland met een uitstekende infrastructuur en brede wegen met rijen palmbomen. Tijdens uw bezoek aan het eiland Kos moet u zeker de oude ruïnes van de stad bezoeken dewelke talrijk en opmerkelijk zijn, de ruïnes van ‘Asklipios’, het ‘Kasteel van de Ridders’ en de indrukwekkende boom van Hippocrates (stam met diameter van 11,5 meters!). Op Kos vindt u enkele van de beste stranden in de Griekse Dodecanese eilanden. Met tal van archeologische sites in en rond de stad, is Kos de ideale plaats om te wandelen en te fietsen. Diner en overnachting gebeurt op het eiland Kos.
Dag 7 - Poyraz Harbour , Meteor Bay , Black Island
Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum - Dag 7 We varen naar Bodrum voor de douaneformaliteiten. Daarna is er een zwembreak en de lunch wordt geserveerd in de Baai van Poyraz die gelegen is in het noorderlijk deel van Karaada (Black Island). Dit is een mooie baai met turkoois water. Rond tea-time meren we aan in de Meteor Baai gelegen in het zuiderlijk deel van de baai. Hier is een inslag van een meteoor naar dewelke het eiland werd genoemd. Hier springt u over het platform in het diepe water of rondwandelen in de onderwater grotten dichtbij de Meteor Bay voor een kleine lokale vergoeding. We leggen aan in de haven van Bodrum voor diner en overnachting.
Dag 8 - Bodrum
Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum - Dag 8 De gasten verlaten de gulet met dierbare herinneringen van de reis om 10:30 na een hartig ontbijt.
Baai foto’s > Bodrum
Dag 2 - Knidos (Cnidus) , Inceburun , Kargili Bay
Bodrum - Zuid Griekse Eilanden - Bodrum - Dag 2 We vertrekken ‘s morgens vroeg naar Knidos. Cnidus was een nogal ontwikkelde stad op gebied van wetenschap, kunst en architectuur. Eudoxos is een populaire astronoom en wiskunde professor, Dr. Euryphon, Polygontos is een populair artiest Skopas en Bryaksis van Faros, de bekendste beeldhouwer uit het tijdperk, Sostrates, de architect van het Alexandrijns lichthuis, één van de zeven wereldwonderen en Ktesias de dokter, die het leven redde van de Perzische koning tijdens een ramp op het eiland. Dr. Euryphon en zijn studenten richtten de tweede grootste school medische wetenschappen op in Knidos. Het eiland herbergt ook de grootste zonnewijzer uit zijn tijd die opgericht werd door Eudoksos. Knidos was de thuis voor het monument van Afrodite en in die tijd was de stad gekend voor zijn bordelen en werden beroemd onder de zeilers en Arabische handelaars. U kunt eveneens een wandeling maken langs de kustlijn om de ruïnes te zien.

Een leuke zwembreak is hier mogelijk. De lunch wordt opgediend in de Baai van Inceburun. Het water is hier prachtig en u krijgt er de kans om te zwemmen in dit kristalhelder water. Voor diner en overnachting ankeren wij in Kargi Baai.
 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net