Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

Marmaris Fethiye Marmaris

Cabin Charter Gulet Cruises Marmaris Fethiye Marmaris Cabin Charter Toerprogramma
Dag 1 - Marmaris
Marmaris Fethiye Marmaris - Dag 1 We gaan om 15.30 aan boord in de haven van Marmaris. Op de eerste dag begint de service op de gulet met diner en overnachting in de haven van Marmaris. Te vroeg aangekomen gasten kunnen hun bagage op ons kantoor achterlaten.

Marmaris, werd gebouwd op één van de antieke Karian steden, Phyckos genoemd, stond onder het bewind van veel verschillende beschavingen. Het meest waardevolle kunststuk dat men hier kan bewonderen is het kasteel van Marmaris, daterend uit 1577. Er is eveneens een moskee en een karavanserei met 8 kamers bedekt met arken uit het Ottomaanse tijdperk. Gekend als één van de bekendste toeristische plaatsen in Turkije heeft Marmaris eveneens een grote jachthaven.
Baai foto’s > Marmaris
Dag 2 - Dalyan , Ekincik
Marmaris Fethiye Marmaris - Dag 2 Na het ontbijt, wordt u ingelicht over de cruiseroute en de gulet. De cruise gaat verder richting de Golf van Ekincik. U kunt er aansluiten bij de optionele Dalyan tour. U wordt meegenomen vanaf uw jacht met een kleine boot ‘piyade’ genaamd. U komt aan in Caretta-Caretta (schildpad) Beach om er van een zwempauze te genieten. De natuurlijke schoonheid van de delta wanneer u vaart langs de rivier is werkelijk ontzagwekkend.

U zult er de eeuwenoude rotsgraven zien en uiteindelijk aankomen in de modderbaden om te relaxen en zich herboren te voelen. Een vissersdorp, Dalyan, is onze uiteindelijke bestemming nadat we naar onze jacht terugkeerden met de ‘piyade’ boot. Diner en overnachting is voorzien in de Golf van Ekincik.
Baai foto’s > Dalyan Ekincik
Dag 3 - Tersane Island , Hamam Bay
Marmaris Fethiye Marmaris - Dag 3 Omdat we de golvende zeeën van Disibilmez en Kurtoglu moeten oversteken, zullen we eerder varen dan gebruikelijk om de wereldberoemde Golf van Fethiye te bereiken. We gaan voor anker bij Adali Bay voor het ontbijt.

Voor de lunch en een zwempauze, gaan we naar de Baai van Manastir (Hamam) Deze plaats is bekend als Cleopatra Bay of Verzonken Bad Baai door de prachtige onderwater ruïnes van een oud bad. We gaan voor anker aan het eiland Tersane voor het avondmaal en overnachting. Deze natuurlijk beschermde haven werkt gebruikt als scheepswerf gedurende de Byzantijnse en Ottomaanse tijdperken.
Dag 4 - Fethiye , Kizil Island
Marmaris Fethiye Marmaris - Dag 4 Na het ontbijt varen we naar het eiland Kizil voor het middagmaal en een zwempauze. Op de vierde dag van onze cruise komen we aan in de haven van Fethiye rond 16.00. De gasten die geïnteresseerd zijn in een ‘Mini Cruise’ zullen de gulet hier verlaten.

Fethiye, gekend als Telmessos in de oudheid was de belangrijkste stad gegelegen aan de Lycische westelijke grens met Caria. Men denkt dat de naam van de stad komt van de zoon van Apollo, Telmessos. Zoals de naam suggereert, het was de stad van licht en beroemd voor zijn profeten. Fethiye strekt zich uit over een halve cirkel langs de baai en wordt door 12 eilanden beschermd. U kunt het stadscentrum bezoek voor wat shopping of voor een lokale diner ervaring. Diner en overnachting gebeurt in de haven van Fethiye.
Dag 5 - Gemiler Island , Oludeniz
Marmaris Fethiye Marmaris - Dag 5 De nieuwe gasten voor de Mini Cruise komen aan boord van de gulet om 10;30 vanaf de haven van Fethiye. We starten onze cruise naar Oludeniz. Onze jacht wordt verankerd in Oludeniz voor het middagmaal en een zwempauze.

De volgende stop is het eiland Gemiler. Een vroege avondwandelijk op het eiland Gemiler en een bezoek aan de St. Nicholas kerk gelegen op de top van het eiland die doet ons herinneren aan de vergane Byzantijnse tijden, is een must. Avondmaal en overnachting zijn voorzien in de Straat van Gemiler.
Dag 6 - Aga Limani , Domuz Island , Yassica Islands
Marmaris Fethiye Marmaris - Dag 6 Terwijl we door unieke en mooie eilanden bewegen, meren we uiteindelijk aan op het eiland Yassica. Daarna gaan we naar het eilan Domuz om te zwemmen en gooien ons anker uit in de Baai van Aga Limani voor het avondmaal en overnachting.
Dag 7 - Marmaris , Paradise Island , Kumlubuku
Marmaris Fethiye Marmaris - Dag 7 We varen naar Kumlubuk Bay vroeg in de morgen. Ontbijt wordt opgediend in Kumlubuk Bay. We ankeren op het eiland Cennet voor een laatste zwempauze en lunch. We varen de haven van Marmaris binnen om 16.00 en blijven daar overnachten. Gasten die meer wensen te zien van Marmaris worden aangeraden om naar het stadscentrum te gaan en er het bruisende nachtleven te ervaren.
Dag 8 - Marmaris
Marmaris Fethiye Marmaris - Dag 8 De gasten vertrekken om 10.30 met kostbare herinnerinen van de reis na een hartig ontbijt.
Baai foto’s > Marmaris
 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net